Přeskočit na hlavní obsah

Esté Lauder - Double Wear



U několika posledních outfitů jste mi chválily pleť, make-up.. prostě líčení jako takové.. a tak jsem se rozhodla, že vám představím můj nový kosmetický zázrak, který má na tom největší podíl :))..
Co se týká líčení - jsem šílený kritik :D.. ale o to víc pak obdivuju, když potkám někoho, kdo je nalíčený přesně tak, jak se mi to líbí! - Nemyslete si, že protáčím panenky na potkání, když se mi na někom něco nezdá :D.. Beru to spíš tak, že se ze všeho, co mi nelíbí, snažím já sama poučit a v duchu si říkám: "Vidíš, vypadá to divně.. a stejně tak divně to vypadá na tobě, takže pro příště těch stínů uber!" :D..

A právě v tomhle směru mě už dlouhou dobu okouzluje Natálka z blogu Beauty Manners. Její vždycky perfektní líčení s výraznými rty, řasy dlouhé jako panenka a porcelánová pleť ♥. Vím, že se najde hromada slečen, které dávají přednost přirozenosti a dokonalé líčení jako z časopisu je neláká, ale já nejsem jedna z nich.. Od chvíle, kdy jsem se začala líčit jsem toužila sehnat make-up, který mi udělá pleť jako projetou photoshopem a právě díky Natálce jsem na něj konečně narazila ♥.


Takže dnešní článek bude věnovaný právě úžasnému make-upu Double Wear od Estéé Lauder.

Výběr odstínů:
Na výběru odstínů u Double Wearu opravdu nešetřili! U drogeriových make-upů se mi občas stává, že vlastně žádný z ostínů není přesně ten, který bych potřebovala a tak v zoufalství sáhnu po tom, který mi přijde jako nejmenší zlo a říkám si, že kdyžtak si ho doma domíchám podle potřeby :D.
U DW jsem to měla přesně naopak - hodilo se mi hned několik odstínů.. k tomu se blíží léto, takže budu určitě tmavší, ale zase jsem nechtěla, abych si make-up pořídila teď a ležel mi doma až do léta.. takže jsem nakonec vybrala podle mé aktuální barvy. - Ideální barva make-upu je taková, se kterou neuvidíte přechod mezi krkem a obličejem a protože s "Desert beige" byl přechod opravdu neznatelný, objednala jsem si právě ten :).

Balení:
Vyrostla jsem na pěnových make-upech a make-upech z tubičky a nad jakýmkoli jiným balením jsem ohrnovala nos. Obzvlášť pak nad těmi "bez aplikátoru", které si z lahvičky prostě odlejete ("určitě ho víc vyleju / je to nepraktické,..").. Jenže postupem času jsem dospěla k závěru, že nic lepšího prostě neexistuje a s praktičností, že to je přesně naopak, než jsem si představovala. Make-up si odlejete přesně podle potřeby, pokud vám ujede ruka, klidně zbytek vrátíte zpátky a taky se nekoná žádný make-up za nehty, jak se mi to stávalo například s pěnovými. A přestože mám už několikátý make-up "bez aplikátoru", ještě žádný se mi nepodařilo vylét :)). Za jedinou nevýhodu flakonku považuji, že je celkem těžký, ale není to zase tak strašné - přece jen se jedná o sklo. Navíc s sebou make-up v kabelce nenosím, takže jeho váhu "pociťuju" jen při cestování.

Konzistence:
Make-up je tekutý, pěkně se roztírá, ale vcelku rychle zasychá. Nanáším jej prsty, což mi maximálně vyhovuje. V popisu od výrobce je uvedeno, že se před nanesením make-upu máte nakrémovat.. to mě celkem překvapilo, protože pod make-up běžně krém nepoužívám (lesknu se i bez něj :D), a pokud už krém použiju, musím na něj nanést bázi. V tomhle je DW jiný - zkoušela jsem jej bez krému, s ním i s bází a musím uznat, že nejlépe vypadá v kombinaci s krémem. Kamarádka vizážistka mi říkala, že by jej určitě nedoporučila na suchou pleť, ale pro nás, které potřebujeme přepudrovat i během dne je ideální! Vážně - ještě nikdy se mi nestalo, že bych si pod make-up dala krém a pak nevypadala jako disco koule (pudr nepudr) :D.. Za tohle má u mě Double Wear 10/10 bodů! :))
Naopak mi ale nepřijde moc šťastné jeho vrstvení. Občas mám období, kdy moje pleť není zrovna nejlepší a po zkušenostech s drogeriovými make-upy jsem zvyklá, že můžu dát x vrstev, ale stejně nedosáhnu úplně 100% požadovaného krytí.. Když jsem se tedy pokoušela podobně navrstvit i DW, výsledný efekt nebyl vůbec pěkný, krytí se nezvýšilo, jen se začal jakoby drolit. Na jeho obranu ale musím říct, že díky skvělému krytí už v první vrstvě je zbytečné dávat druhou a na drobné nedokonalosti je lepší použít korektor :))

Výsledek:
Double Wear vám vykouzlí doslova photoshopový vzhled! Krásné krytí, sjednocení a pleť jako porcelánová panenka. Dokonce si s ním můžu dovolit i nepoužít korektor pod oči, což se mi ještě s žádným make-upem nestalo, protože kruhy pod očima mám vážně otřesné. Ale krásné krytí s sebou nese i nevýhody - bohužel jej na pleti cítíte. Není to nic hrozného, vlastně se mi ještě nestalo, že bych krycí make-up na pleti necítila.. takže to beru jako daň za všechny ostatní pozitiva Double Wearu :)) Z důvodu, že se jedná o "těžší" make-up si tedy myslím, že není zrovna ideální na léto, ale já jej používám hlavně na párty líčení a focení a v tomto případě plní svou funkci na 200%! :))


Výdrž:
Výdrž je perfektní. Ráno v šest se na líčím a když se kolem 1 v noci odličuju, ještě pořád vypadá moc hezky. S levnějšími make-upy se ráno nalíčím a pokud plánuju jít někam večer, odlíčím se a nalíčím znovu. S Double Wearem to není třeba. Stačí dát korektor na problémová místa, zvýraznit tvářenku, přepudrovat.. a je hotovo! Myslím, že právě v tomhle ohledu se vyplatí investovat do kvalitnějších make-upů :))
A za poslední výrazné plus považuji nestíratelnost - pokud máte také zlozvyk se pořád opírat o ruku, bude pro vás ideální, stejně jako pro mě! :D


A co vy? Znáte Double Wear? Jaký je váš neoblíbenější make-up? :))

Komentáře

  1. Na tento make up sedí pumpička od MACu http://mac.nabizi.cz/mac-pumpicka-na-tekuty-make-up_p18135/
    Jinak já bych ho taky chtěla v plném balení, jenže bych si musela koupit dva odstíny, pač mi ani jeden nesedne přesně a musím míchat - paní od EL to na mě zkoušela a už byla zoufalá, tak mi dala vzorečky a až po smíchání to odpovídalo, nicméně, pořád míchat se mi nechce, ale zase je super krycí a á nádhernej finish a furt se nemůžu rozhodnout, sli do něj jít nebo ne, pač miluju GA lasting silk UV foundation, kterýmu u mě zatím nic nemůže konkurovat - až možná na ten EL - ale to jen kdybych chtěla fakt full coverage...
    Jinak Nat mam taky ráda, ale někdy mi nepřijde až tak dokonalá, ale spíše umělá - a c tom já vidím rozdíl (chápej tak, že většinou je dokonalá, ale pak občas na mě působí uměle)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně dobrý výsledek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ten make-up na tvari vypada vazne skvele..! ♥

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. rozhodně vypadá úžasně! ten photoshopový vzhled tváře mě dostal, takže si ho asi brzy taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten výsledek za ty prachy fakt stojí:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten výsledek za ty prachy fakt stojí:)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá opravdu dobře a umím si představit tu jeho vůni :) Mám od Esteé Lauder DayWear a je taky skvělý, jen méně kryje, ale alespoň si nepřipadám "uměle" :-) Jinak mým oblíbencem je Chanel Vitalumiere Aqua, není na pleti poznat a krásně rozzáří pleť :)

    OdpovědětVymazat
  8. Výsledek je vážně perfektní!:)

    OdpovědětVymazat
  9. po kvalitnějším make-upu se chci také podívat, o víkendu opět navštívím M.A.C, abych povyzkoušela :D tenhle dělá opravdu krásnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  10. Double Wear mám také, je úžasný! :-) Sice se jedná o dražší záležitost, ale protože ho využívám především na slavnostní příležitosti a ne denní nošení, věřím, že mi vydrží na celý život. :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Make-up vypadá naprosto lákavě, škoda, že si teď cenově nemůžu dovolit nic dražšího , ale v budoucnosti se po něm ráda kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Už delší dobu nad ním uvažuju, teď jsi mě teda potěšila, vypadá vážně úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten makeup vypadá moc hezky, vážně mě překvapil výsledek :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Škoda, že si nic takto drahého nemůžu dovolit :(

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu