Přeskočit na hlavní obsah

Walk with cats ♥


Nemůžu si pomoct, ale tenhle outfit mi připomíná "mládí". Ve druháku na gymplu jsem totiž propadla kouzlu conversek a nenosila nic jiného - bez ohledu na to, jestli bylo +40 nebo -10 :D.. Pak jsem naštěstí pochopila, že existují i jiné boty a conversky skončily na pár let ve sklepě.. Když jsem je pak před nedávnem objevila, zjistila jsem, že na to, kolik toho se mnou prožily, vypadají (až na jednu díru v podrážce :D) pořád k světu a budou kvalitnější, než jsem si myslela.. A i když si pořád slibuju, že už začnu nosit boty na podpatku a budu konečně alespoň trošku dáma, neodolala jsem a converskám podlehla znovu :D Tentokrát nízkým, červeným ♥.. A když už jsem se do "gympláckých let" vrátila díky botkám, proč to nerozjet i s punčochama! :D 
A co vy? Máte rádi conversky nebo dáváte přednost eleganci a tenisky nosíte jen na sport? :))











nátělník Tally Weijl, košile H&M, sukně a kabelka Topshop, punčochy Born Pretty, sluneční brýle Wayfarer, náušnice a prstýnek - dárky od kamarádky, náhrdelník Claire's, hodinky Miss Sixty, botky Converse

Komentáře

  1. za mě je ten outfit moc povedený, co na tom že občas na nožky vytáhneme kecky,...i pěkný conversky se dají zkombinovat tak že to vypadá elegantně a ležérně ;-) z těch tvých silonek kočičích nemůžu :-D musím je sehnat pro kamarádku ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. outfit se mi líbí, jen bych příště zvolila jiné pořadí fotek, aby se víc střídaly, takhle jsem z každého "typu" koukla jen na jednu a na ostatní vůbec a už jsem chtěla vidět další část outfitu...takže kdyby byly zpřeházeně a mě "informačně uspokojily" ty první, tak se pak kouknu v klidu i na ty další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt dobrá rada i když jsem si to neuvědomila fotky jsem jen prolítla abych viděla celkový outfit :-)

      Vymazat
    2. já se vždycky snažím, aby byly fotky v pořadí, v jakém byly vyfoceny a nad tímhle jsem vlastně ještě nepřemýšlela. mockrát děkuji za tip, určitě se do příště polepším! :))

      Vymazat
  3. Krásný outfit :) nej jsou pro mě vlny! Opravdu povedené ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :* kouzelná hůlka.. o víkendu můžem navlnit i Tebe! :))

      Vymazat
  4. puncuchy su skvele.. mam ich davnejsie vo wishliste, ale stale odkladam ich kupu.. velmi ti to pristane.. :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nechci prudit, ALE... Často kombinuješ nekombinovatelné a potom to vypadá dost levně. Některé věci se k sobě aboslutně nehodí a pokud mi to budeš chtít odůvodnit něčím jako je extravagance, tak ti na to řeknu, že extravagance opravdu ne, ale perverze rozhodně. Dále úroveň tvojich článků je absolutně přirovnatelná k citronově žlutému toaletnímu papíru - tudíž na jedno použití nebo na to, aby se někteří čtenáři pobavili nad výkaly, které tu publikuješ. Nemá to být 'hejtovací' komentář, jen rada/kritika bez servítek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, každý se obléká jinak. Co je pro jednoho moc, je pro druhého naprosto normální. Nebudu se ohánět extravagancí, protože tenhle outfit mi přijde naprosto běžný. A co se týká úrovně článků. Píšu to, na co mám zrovna náladu a pokud se Ti to zdá pod Tvoji úroveň, nikdo Tě nenutí mé články číst :) Každopádně si myslím, že kdybys byla opravdu tak inteligentní, jak se snažíš působit, dokázala bys použít argumentaci neobsahující slovo výkal.. Hejty nehejty, každý má právo na názor :))

      Vymazat
    2. Perverze? Co je perverzního na sukni a silonkách, pokud ze sukně nečouhá zadek? Nic. Mně spíš připadá, že anonym žije ještě v minulém století.. :) pokud je úroven článků tak hrozná, tak nechápu, proč to někdo čte a vyjadřuje se.. Jinak za mě super, v náhledu jsem si říkala, že tyhle silonky k tobě rozhodně ne, ale jak to vidím v celku, líbí se mi to. Je to takové rebelské a to je prostě moje, no :)

      Vymazat
  6. Anetko ty silonky jsou naprosto parádní :D !
    Tobě by vážně slušel i režný pytel! :)

    OdpovědětVymazat
  7. tie silonku sú užasné ! :) ja to striedam, nosím aj tenisky aj vysoké podľa nálady a príležitosti :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkně vymyšleno a ještě lépe provedeno;) moc se mi líbí, že víc než na oblečení jsi se vyřádila na dopňcích- brýle, boty a miciny. Větší neutrální kabelka to všechno pěkně doplňuje. Mít něco navíc, už by to bylo přeplácené- trefila jsi hřebík na hlavičku. Já jsem spíš heelsgirl :D, ale trpím jako kůň- najít boty na podpatky, které by byly alespoň trochu pohodlné a do ulic (né ten typ "do auta z auta- dva kroky-do auta" :D ) Ale do školy většinou také volím tenisky či balerínky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Lucinko :))* mně se podpatky také hrozně líbí, ale mám prostě "smůlu na města".. vždycky bydlím někde, kde jsou samé kostky :D.. teď se mi hrozně líbí botky, které jsou v reklamě na H&M, tak třeba se postupně taky "zpodpatkuju" :D

      Vymazat
  9. Oproti minulé eleganci otočka o 180 stupňů! :-D Ale super, tenhle hravý styl Ti moc sluší :-) Líbí se mi, jak dokážeš věci kombinovat. Stačilo přidat ještě jeden výrazný prvek a celé by to působilo přeplácaně, ale takhle je to dotažené do posledního detailu.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  10. Ty punčochy jsou tak boží :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. pekný outfit, ale viac by sa mi to páčilo bez conversiek. Neviem prečo, ale nikdy som tento typ tenisiek nemala rada. Nosila som ich možno v období základnej školy, aj to skor na domáce nosenie po vonku. Teraz vidim, že su sice všade a všetci ich nosia, ale u mna sa veru nikdy neudomácnia...

    OdpovědětVymazat
  12. super! máš skvělé nohy a ty silonky jsou roztomilé:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. strašne ti to tu pristane, outfit mi pripomína zahraničné blogerky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné vlasy! :)

    anettesworldblogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, nevyhlazuj si tolik ten obličej - hned na první fotce jsou navíc nalevo dost vidět ty kontury. Máš pěknou pleť, tak to nemáš za potřebí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakpak to myslíš? Nijak si obličej nevyhlazuju :))

      Vymazat
    2. Myslím v nějakém programu - hned na první fotce je vlevo takový pruh, tak to minimálně vypadá, že jsi to projela nějakým brushem v photoshopu :)

      Vymazat
    3. Nene, není to brush ani žádný filtr, retuš.. fotky jsou jen stažené z foťáku. Vlastně ani fotky upravovat neumím. Jediná změna na tomto outfitu oproti ostatním je nový make-up.

      Vymazat
    4. Tak promiň, jenom mi to tak přišlo :) Máš tedy opravdu krásnou pleť :)

      Vymazat
    5. Jejda, nemáš se vůbec za co omlouvat :) děkuji! :)) pleť mám sice hezkou, ale vynahrazují mi to kruhy pod očima :/

      Vymazat
  16. Ahoj, je to jeden z tvých nejlepších outfitů, myslím, že tohle ti hrozně sedí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, prosím, můžu se zeptat jakou máš velikost šatů z tohohle článku? : http://fashionladyan.blogspot.cz/2013/08/flower-outfit-ze-3172013.html , plánuji si je objednat a nevím jestli S nebo M. :) Moc děkuji za odpověd, jinak moc hezký blog a krásné outfity ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Tady máš nádhernou pleť! Můžu se zeptat, jaký používáš make-up? :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Anetko, tohle ti neuvěřitelně sluší :) Romča

    OdpovědětVymazat
  20. Ty punčochy jsou úžasný, bude se mi o nich snad zdát :D Já jsem zrovna v té fázi, kdy nosím jen a jen conversky, přesně jak říkáš :D :) Jsou super, ale taky už bych si mohla pořídit něco jiného :D :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. To je náhoda :D Také mám zrovna na blogu outfit s converskami! :D
    Jinak ty punčochy miluju! Strašně dlouhou dobu se mi líbí a stále nevím, zda si je koupit či ne :D
    Krásné fotky, moc ti to sluší Anett!♥
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. To se mi super moc líbí! I kočky i Converse. :) Moc ti to sluší
    A upřímně, právě jsem v období, kdy nic jiného než právě Conversky nenosím. :D

    OdpovědětVymazat
  23. Moc ti to sluší, ty silonky jsou boží :))


    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).