Přeskočit na hlavní obsah

Pink & white ♥


Hned na začátku bych vám chtěla moc poděkovat za milé komentáře u minulého článku. Jste úžasné a ani nevíte, jak moc mi Vaše podpora pomohla. Je skvělé vědět, kolik lidí s dobrým srdcem existuje a že i když se s většinou z vás vlastně vůbec neznám, zachovaly jste se jako úžasné kamarádky :))

Vím, že život není procházka růžovým sadem a že každý si v životě musí projít špatným obdobím.. a díky této zkušenosti jsem si navíc uvědomila, že nejsem zdaleka tak dospělá, jak jsem si myslela. V hlavě se nám často objeví šílené scénáře, co všechno se může stát, ale já jsem vždycky zastávala názor, že všechno se má řešit, až to přijde a je zbytečné si dělat předčasné starosti. Na jednu stranu je to super přístup, ale na druhou.. ten šok, který následuje se pak možná snáší stokrát hůř.. Kdysi jsem četla, že člověk by se měl zamyslet nad tím, co nejhoršího se mu v životě může stát a v hlavě si zosnovat, jak by jednal. Kdyby pak ta situace přece jen nastala, bude na ni připravený a pomůže mu to, aby ji lépe ustál. Tahle myšlenka mi přišla přehnaná, ale když nad ní přemýšlím teď, konečně mi dává logiku. Tím nechci říct, abyste přemýšlely negativně, jen si myslím, že vidět život jen jako pohádku taky není správné.. Bohužel neexistuje kouzelná víla, která mávne hůlkou a vrátí všechno zpět, takže je na nás, abychom se znovu postavily na nohy a daly životu pořádně na prdel!


Všechno špatné, co se nám stane, nás v závěru posílí a čas prý zahojí všechny rány.. takže si ten "mezičas" kraťte tím, co vás dělá šťastnými a užijte si každý den.. třeba v růžové, jako já ♥.. Poslední roky jsem se růžové vyhýbala, ale teď jí zase přicházím na chuť, protože mi vždycky zvedne náladu. Nebudu zapírat, že se v ní cítím trochu přeslazeně, ale ta radost, kterou z ní mám, mi za to stojí! :D Poslední dobou se mi také čím dál víc líbí bílé outfity. Svědčí o tom taky několik bílých kousků, které jsem si za poslední dobu pořídila. Nejnovějším úlovkem je tenhle top. Vzdušné materiály miluju, ale okouzlil mě především svým neobvyklým střihem (záhyb dole skvěle zachytává drobky, takže ani kousek jídla nepřijde nazmar! :D). V outfitu jsem vyrazila do kina s přítelem, na Transcendence, s mým milovaným Johnnym Deppem, tak doufám, že nezklame.Byl skvělý!!! Vzhledem k blížícím se zkouškám bych měla spíš ležet v knížkách, než trajdat po kině, kávě s kamarádkou, hokeji.. ale cítím, že teď je ta chvíle, kdy prostě potřebuju trochu oddych..
Žijeme jen jednou, tak ať to stojí za to! ♥





















sako a náramky H&M, top Lilka Vanilka, kraťásky Pimkie, náušnice Swarovski, náhrdelník od Natálky, hodinky Esprit, kabelka a botky Zara

Komentáře

  1. Moc krásný outfit, Anettko! Sáčko tě rozzářilo! Má božskou barvičku <3 A top se mi taky moc líbí!

    Jinak se mi líbí i tvůj přístup! Je správný a něčemu se vyhnout opravdu nedá. Musíme se tomu zkrátka postavit!

    OdpovědětVymazat
  2. Já růžovou zas až tak nemusím, ale musím uznat, že tobě prostě tahle barvička sekne!! :) Strašně se mi líbí boty a kabelka♥ Tento tvar kabelky strašně dlouho sháním a ještě jsem tu pravou nesehnala :(
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :* no.. popravdě.. taky mi shánění tohoto tvaru kabelky dalo zabrat :(

      Vymazat
  3. máš úžasný wrap top <3 a růžové saka jsou nejlepší! :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně ti to sluší a ten top je nádherný! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely outfit. I love your shoes and bag! Your makeup looks amazing, too :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Love your white top and pink blazer <3
    Mrs Vain

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, hlavně ty boty jsou nejkrásnější :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá úžasně, jak si sladila rtěnku s topem :) Myslím, že právě na brunetkách, jako seš ty, růžová krásně vynikne a rozhodně nepůsobí přeslazeně. Obzvlášť, když ji někdo s tak skvělým citem pro módu jako ty, sladí zbytek do čist bílé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, děkuji :))* růžovou rtěnku jsem nikdy moc nenosila, protože se mi více líbila na blondýnkách, ale musím souhlasit.. na brunetkách se mi poslední dobou líbí čím dál víc :))

      Vymazat
  9. Sáčko vypadá nádherně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. To sáčko je super. Moc se mi na tobě líbí. :) Jinak dneska jsem tě opět viděla :D tentokrát v Subway v Šantovce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ano :D byly jsme s kamarádkou na obědě :)) jinak samozřejmě děkuji! :)*

      Vymazat
  11. Perfektní make-up! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. To je bozi outfit! Zaprve ti krasne ladi rtenka, zadruhy miluju strih toho sacka a zatreti, ten top je dokonalej! Moc ti to slusi :)
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  13. Outstanding spring look! You look amazing!

    http://fairyland111.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Parádní fotky- nevím čím to je, ale dnes se mi líbí víc než obvykle:) musím říct, že tenhle odstín růžové ti moc sluší a v kombinaci s bílými kousky celý outfit působí krásně jarně a něžně. Mimochodem rtěnka vypadá naprosto úžasně, co je to za značku-je krásně matná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) ty Tvoje milé komentáře mě vždycky tak potěší :* rtěnka je od Avonu - Ultra colour matte lipstick, barva Matte fuchsia.

      Vymazat
    2. a mě těší, že tě to těší ;)

      Vymazat
  15. Wow, spadla mi brada Anetko ♥, jako vždy úžasná !
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  16. Moc krásný článek :) Je pravda, že v životě přicházejí i dny, které nás srazí na kolena. Ono se lehko řekne, že se člověk musí oklepat a jít dál, protože to v první chvíli opravdu nejde. Všechno potřebuje svůj čas, proto držím palce, ať jsou brzy tvé dny veselejší i uvnitř, nejen navenek. Růžová ti moc sluší a určitě ji nos častěji. Outfit je parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  17. Ty odrosty jsou ostuda :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávno jsem je dobarvovala, také mě štvou. Od doby co používám serum pro růst vlasu, rostou mimo moji kontrolu :D

      Vymazat
    2. Můžu se zeptat jaké používáš sérum pro růst vlasů?...Jinak outfit velice vydařený :)

      Vymazat
    3. děkuji :)) používám Renokin

      Vymazat
    4. Ty tvoje výmluvy a obhajoby... Já prostě vidím "beauty a fashion bloggerku", která má příšerné vlasy.

      Vymazat
    5. nejedná se o výmluvu, jen jsem Ti chtěla zdůvodnit, proč tomu tak je. kdybych se měla barvit pokaždé, když se objeví kousek odrostů, barvím se každý druhý týden.. a tak si vlasy ničit nechci + nejsem milionář, abych pořád kupovala jen barvy na vlasy :D
      a Tvůj názor Ti neberu, pokud se Ti mé vlasy nelíbí, nic s tím nenadělám ;))

      Vymazat
  18. Vrátila jsem se k minulému článku a četla, často mě napadá taková věc jak ses vlastně v mých očích změnila. Dost dobře si tě z gymplu pamatuju už tak nějak od druháku, pamatuju si na tvoje vlasy, hlavně jak ses tenkrát přebarvila na blond. Mě prostě připadá, že se dívám na něhoko úplně jiného, vždycky jsem tě vnímala jiným směrem, působila jsi na mě přesně naopak jako teď (možná to bylo teenagerskou érou nebo jak to nazvat :D), každopádně teď mi připadáš jiná, daleko hezčí, milejší, upřímná a tak prostě jiný člověk. Každopádně já jsem třeba před rokem neměla nic a teď mám všechno jen nejsem zamilovaná (ok to rozdýchám :D) tak ti přeju ať jsi stále spokojená jako teď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda, to je ale dlouhy komentář :D ale přesně takové mám nejradsi, takže děkuji, ze sis s nim dala práci :))* urcite máš pravdu, že jsem se změnila - hodně. Dřív mi absolutně chyběla pokora, byla jsem spratek a pokud jsem se sama za sebe jednou, při pohledu zpátky, nechtela stydet, byla změna nutná! :)

      Vymazat
  19. Anetko ty úplně záříš, růžová ti moc sluší ! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Nutně potřebuji růžové sako do své skříně :-) Sluší ti to, miluji kombinaci růžové a bílé.

    OdpovědětVymazat
  21. To sako je úžasné, úplne ťa rozžiarilo. Musím si kúpiť nové ružové sačko, nutne podotýkam, hehe. :)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ....

    OdpovědětVymazat
  22. Super, svieže :) A krásne topanky :P

    OdpovědětVymazat
  23. Přijde mi, že jsi poslední dobou nějaká hezčí :)
    A růžová ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  24. Napsala jsi to krásně :)
    Moc ti to sluší!
    Moc ti to sluší! Podobné sáčko prostě potřebuju :D A top jsem si zkoušela podobný v H&M, ale měli už jen velikost 46, bohužel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak 46 opravdu nebude to pravé! :D dneska jsem podobný viděla v Sinsay, tak se tam zajdi kuknout, až budeš mít cestu :*

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).