Přeskočit na hlavní obsah

Tvářenka INSTAIN od theBalm ♥

Protože nás dneska čekají silvestrovské párty, myslím, že je vhodná chvíle na to, se v líčení trošku odvázat :) Pokud můj blog sledujete pravidelně, už jste si určitě všimly, že před výrazným líčením dávám přednost spíše nenápadnosti, ale zase se ráda vyřádím, co se rtěnek týká :D :))
Jenomže párty je párty a ta si říká o něco výraznějšího, než jen rtěnku.. a protože jsem k Vánocům dostala moji vysněnou tvářenku od theBalm, ráda bych vám ji dneska představila :)


Slečny, které líčení rozumí asi právě zapláčou, ale mě to nedá a musím se vám přiznat.. hodně kosmetiky, kterou doma mám, jsem si koupila hlavně kvůli obalu :D.. No uznejte, nejsou tyhle retro obaly prostě perfektní? ♥ Ale pěkný obrázek není jedinou výhodou balení, celý obal je velice pěkně propracovaný. Plus musím dát také za zrcátko, které není žádný drobeček a dá se běžně používat :)


Co se týká samotné tvářenky, nenapadá mě jediný zápor. Slibuje dlouhotrvající výdrž a mně nezbývá, než souhlasit. Za velkou výhodu považuji také nestíratelnost - můžete se otřít o cokoliv a tvářenka zůstane, kde má :)


Pigmentace je perfektní, jednoznačně nejlepší, jakou jsem kdy u tvářenky zažila.. až jsem s ní ze začátku měla problémy :D Jsem zvyklá používat místo tvářenky bronzer - vždycky jej naberu na štětec pořádné množství a přesto vypadá přirozeně. S INSTAINkou jsem to udělala úplně stejně a musím uznat, že Marfuška z Mrazíka měla proti mně jemné denní líčení :D Proto u této tvářenky platí to samé, co u alkoholu - s mírou! :D Opravdu stačí tvářenku jen jednou přejet štětcem, vydrží vám pak věky :))


Jak se Vám tvářenka líbí? Znáte značku The Balm? Ráda bych si od nich pořídila ještě rozjasňovač, tak uvítám všechny vaše zkušenosti ♥

A protože je dnešní den posledním v roce, přeju vám, ať si jej pořádně užijete a do nového roku ať vykročíte přesně podle svých představ. Děkuji vám za přízeň a v nejbližších dnech se na vás budu těšit s novou giveaway (související s plesovou sezónou) a kdo uhádne, o co budeme soutěžit, může si pak přidat ještě jeden komentář navíc 

Komentáře

  1. Musím uznat, že ten obal je velice krásně propracovaný :) Líbí se mi :) Akorát tvářenka je na mě moc růžová, jelikož jsem blondýna nevím jestli by mi slušela :D Tobě velice taková barvička sluší :)

    Šťastný Nový rok :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná tvářenka!
    Právě přemýšlím,že si udělám radost a koupím si taky už nějakou pořádnou :)
    ..a s těmi obaly jsme 2 :D.Nedávno jsem si takhle koupila řasenku Great Lash od Maybelline.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá rozhodně moc hezky :) u této značky mě hned zaujaly ty roztomilé obaly :D

    OdpovědětVymazat
  4. značku znám, mám od nich také vyhlídnutou tvářenku:). jinak ta barva se mi moc líbí,je to taková suprově pravá růžová
    a háádám, že třeba nějaký náhrdelník či jiný doplněk
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  5. Přejeme ŠŤASTNÝ NOVÁ ROK :)

    OdpovědětVymazat
  6. vypadá úplne brutálne krásne! aj obal aj všetko ;)
    Aj tebe šťastný nový rok! :)

    http://anetabjelakova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, upřímně řečeno mě docela zaujala, hlavně ten obal je sladký :-)♥!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  8. theBalm mám ráda, také mám tvářenku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten obal je rozkošný! Tvářenka má krásný odstín :)
    pandička

    OdpovědětVymazat
  10. Happy New Year 2014 ♥
    alexxieofficial.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. páni,ta vypadá vážně zajímavě =)

    OdpovědětVymazat
  12. licenka ti velmi pristane... ja mam radsej broskynove alebo staroruzove licenky..ale aj tato sa mi velmi paci.. ja ma od the balm linku tekutu a som s nou max spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  13. nice colors!
    happy new year
    xx

    http://losaway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Wow! Vypadá to mooc pěkně :) bála bych se, že ta tvářenka bude moc výrazná, ale na tobě vypadá přirozeně -> 10 b. z 10! ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).