Přeskočit na hlavní obsah

OOTD - Madonna t-shirt ♥


Tento týden mi opravdu přeje, až se mi nechce věřit tomu, že není pátek 13.! Začalo to v pondělí, když už jsem byla na VŠ - chtěla jsem si nabít notebook a zjistila, že nabíječka si pěkně odpočívá doma, pod stolem.. Přítel byl "štěstím bez sebe", že po měsíci, kdy jsme kvůli reklamaci, měli dohromady jen jeden notebook, nás čeká další "sdílený týden" :D Ale protože mě čekaly 2 zápočty, vzala jsem to jako osud, že se mám učit..

Další den ráno jsem zrovna snídala, když jsem si chtěla vzít tabletku pro zdravé vlasy.. kabelka prohrabaná, taška taky a prášky samozřejmě doma..
Pak jsem se šla nalíčit. Na tento týden jsem měla připraveny dva outfity a jednu recenzi.. Když jsem už v zoufalství prohrabala celý byt, došlo mi, že ani šminky se se mnou tentokrát na výlet nevydaly :D..
Aby toho nebylo málo, autobus měl zpoždění, takže mi ujela tramvaj.. další měla jet až v dobu, kdy už jsem dávno měla sedět ve třídě a psát zkoušku z angličtiny.. Po dlouhé době jsem si vzala podpatky - ideální na utíkání do školy! :D Nakonec se tramvaj přece jenom objevila.. nadšená a vděčná jsem nastoupila a už v té chvíli mi bylo divné, že je nějak prázdná a nevidím v ní ani kamarádku, která se mnou ráno jezdí běžně. Ano, sedla jsem do špatné :D Takže určitě chápete, že se začínám bát, jak dopadla samotná zkouška :D


Ale teď už k outfitu - je z minulého týdne, když jme byli s přítelem krmit "kačáky". Hrozně ráda nosím pod bundu jen trička, ale podle toho, jak promrznutá jsem byla, jsem si tento luxus letos užila naposledy! :D
Tričko, které v outfitu mám, jsem dostala od e-shopu veraal-shop.cz při příležitosti, kdy rozdávali trička bloggerkám. Na výběr byly celkem 4. Já jsem chtěla bílé, protože mi přišlo, že potisk na něm vyniká nejvíc :)
Materiál je kvalitní a tričko se určitě stane jedním z mých nejoblíbenějších. Oblečení od značky Madonna jsem si vždycky vozila z dovolené na Slovensku, takže jsem ráda, že už vím o e-shopu, který jej nabízí u nás :)
Za velkou výhodu e-shopu považuji také poštovné - při platbě předem vás vyjde jen na 39 Kč.. A pokud Vám objednané věci nebudou sedět, můžete je vrátit a dostanete zpátky i poštovné! :)










bunda get fashion, tričko veeral-shop, džíny Tally Weijl, šátek alá Burberry, pásek H&M, náušnice Takko, hodinky Esprit, náramek Lindex, psrtýnek Pimki, boty Rejnok obuv, kabelka LYDC

Komentáře

  1. Krásna si ♥ a také blbé dni poznám aj ja ale neboj skúška určite dopadla dobre :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. tohle tričko je fakt skvělý, tak moc příjemné! :) moc pěkný outfit, sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  3. boty ♥ a kalhoty, které ti nádherně prodlužují postavu, jako třešnička na dortu šátek od mé milované Burberry!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší a ty boty jsou nádhernéé!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš si srandu? Ten park za tebou mi byl povědomý, tak jsem mrkla na ostatní články a nestačím se divit. Ty jsi z Olomouce? :) Tak to ti fandím a doufám, že tě někdy potkám. Jsi krásná a právě máš o jednu čtenářku více :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to je milé, děkuji :))* z Olomouce nejsem, studuju tam.. ale tento rok jsem tam vlastně častěji,než doma.. a určitě Tě také moc ráda potkám! :)

      Vymazat
  6. Ty radšej nikam nevychádzaj, keď bude ozaj ten piatok trinásteho! :D
    Inak tie boty sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny e-shopy přece musí vrátit i poštovné, když vracíš zboží :)
    Tričko je fajn, sluší ti. Ale strašně moc se mi líbí ten prstýnek! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to jsem nevěděla.. děkuji za info! :))
      prstýnek jsem dostala loni od přítele, už je na něm stáří celkem znát, ale mám ho hrozně ráda :)) děkuji :*

      Vymazat
    2. Jasně, podle zákona. To poštovné, co platíš ty, když jim zboží odesíláš zpět, tak to už ti samozřejmě neplatí. Některý e-shopy ti ale zdarma pošlou kurýra, takže spíš tohle bych viděla jako výhodu oproti jiným e-shopům :)

      Vymazat
  8. Tričko Ti teda sekne!!:) Mám to stejně, strašně ráda a často, si dávám pod bundu nebo kabát jen tričko, zima mi není, ale asi je to trošku divné:))

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomu říkám smůla :D Outfit je super, sekne ti to! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nie som jej fanynka, ale naozaj pekné tričko ! :3 Aj outfit je pekný, no tričko a rifle sa mi páčia najviac ! :))
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu