Přeskočit na hlavní obsah

Ladybox říjen 2013 - review


Je tady další recenze na Ladybox - tentokrát ten říjnový ♥ Když jsem se dozvěděla, že v něm má být výrobek od Skin79, těšila jsem na BB krém, ale v krabičce mě místo něj čekala maska. Dále LB obsahoval řasenku a gelovou rtěnku - obojí od Catrice. Plné balení bylo zastoupeno šamponem a kondicionerem od L'Oréal Professionnel Mythic Oil, podle nichž byl Ladybox nazýván mýtickým.


Abych pravdu řekla, krabička jako taková, mě zklamala - doufala jsem, že bude lesklá (třpytivá?♥) :D..
Poslední bylo zpevňující tělové máslo, opět od značky Palmer's. A protože jsem si objednala čtvrtletní předplatné, čekal mě v krabičce také lak na nehty od Illamasqua, který se mi přesně trefil do vkusu - je naprosto dokonalý ♥


L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d'Or šampon, 250 ml, plné balení a
L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d'Or péče, 190 ml, plné balení
Šamponu není třeba použít moc a i tak krásně pění, což oceňuji, protože čím pěnivější, tím líp se mi z ním "pracuje" :D Vím, že zastánkyně přírodní kosmetiky mě asi odsoudí a budou namítat, že čím víc pěny, tím víc škodlivin, ale já si na pěnu prostě potrpím (někdo kouří, mě stačí ke štěstí pěna :D)..
Šampon používám společně s kondicionerem a musím uznat, že vlasy jsou po umytí krásně hebké a lesklé. Plus dávám také za balení, které je příjemnou novinkou a samozřejmě za složení se třpytečkama! (všechno co se třpytí je prostě moje :D ♥)
Jedinou nevýhodou je pro mě vůně.. nemůžu si pomoct, ale přijde mi hodně chemická :(


Catrice Gelová rtěnka Ultimate Shine 060, 3,5 g, plné balení
Pokud si kupuji rtěnku, vždycky dávám přednost matným. Hydratačním a krémovým se vyhýbám z důvodu, že mi nepřijdou tolik pigmentované..
Poslední dobou mám raději odstíny do červena, než růžova.. ale i tak se mi rtěnka líbí. Pigmentace sice opravdu není nejlepší a i když to ani není rtěnka, kterou bych nosila denně, myslím, že ji využiju. Co se týká výdrže - mým ostatním rtěnkám se nevyrovná a vzhledem k tomu, že doporučená cena je 104 Kč.. znovu bych si ji rozhodně nekoupila (například skvělé matné Rimmelky jsou teď v Rossmanovi jen za 89 Kč :))


Catrice Řasenka Better Than False Lashes Black, 12 ml, plné balení
Prvním plusem řasenky je jednoznačně kartáček - prostě miluju klasiku a umělým jsem ještě nepřišla na chuť :) Nanášení je jednoduché, výdrž také slušná.
Každopádně se nemůžu ubránit srovnání s mou momentálně nejoblíbenější řasenkou - BourJois Volume Glamour . Bourjois dělá dle mého "řasy až do nebe" a tak je prostě nemožné, aby z tohoto "souboje" vyšla kráska od Catrice jako vítěz.. Tím ale rozhodně nechci říct, že je špatná. Pokud beru v potaz cenu - předčila očekávání! :)


Skin79 Face Sheet Mask, 20 ml, plné balení, vybraná varianta
Když jsem si masku slavnostně nesla k otestování do koupeny, zdálo se mi, že konzistence bude "nějaká divná".. a opravdu byla.. tedy - ještě nikdy jsem neměla masku ve formě "papírové?" masky, kterou si položíte na obličej. Původně jsem plánovala přiložit fotku, ale když se mě bráška polekal, upustila jsem od toho :D
Na průvodním letáčku bylo uvedeno, že jsou masky personalizovány. Ke mně se dostala zklidňující a uvolňující varianta - Tea Tree Calming Mask Sheet. Když jsem si masku položila na obličej, byla mi z počátku nepříjemná, což ale po chvíli odeznělo.. myslím, že to byl jen nezvyk.
Maska se má na obličeji nechat 20-30 minut. Už po chvíli byla velice příjemná a opravdu jsem cítila pocit uvolnění. Nechala jsem ji na obličeji doporučenou dobu a po sejmutí zbytek vetřela do pleti.
Pleť je krásně zklidněná, uvolněná, odpočatá..
S maskou jsem 100% spokojená a klidně bych si ji pořídila znovu! :) Takže mě vlastně vůbec nemrzí, že jsem v LB nenašla BB krém :)


Palmer's CBF Firming Butter/Lotion, 2,5 g, vzorek
Abych byla upřímná, tělové máslo mě zrovna dvakrát nenadchlo.. Vůni kakaa miluju, ale takhle mi nějak nesedí. Po nanesení byla pleť jemná a hydratovaná, ale nebylo to nic převratného - myslím, že můj oblíbený kokosový maxi krém od Balei nebo třeba čokoládový Dermacol, udělají stejnou (větší?) parádu a jsou x-násobně levnější :)
Také si nemyslím, že je vhodné zrovna produkt na tvarování siluety do krabičky zařadit jen v podobě vzorečku.. Po jednom použití žádná změna nenastane a třeba by mě zrovna plné balení přimělo změnit názor a máslo bych chválila až do nebes :))


A co vy? Objednaly jste si říjnový Ladybox? - Líbil se vám? :))

Komentáře

  1. Ty jo, asi začnu taky objednávat, krome rasenky bych využila vsecko :))

    OdpovědětVymazat
  2. L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle šampon i péči můžu jenom doporučit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oba produkty jsou skvělé.. dala jsem je na vyzkoušení i přítelově mamince a byla z nich nadšená.. až když se mě zeptala na cenu, tak jsem si teprve všimla, že nejsou zrovna nejlevnější.. ale vlasům opravdu svědčí!
      tento LB se povedl! :)

      Vymazat
  3. kdybych měla peníze, tak objednám hned, ale všechno jsem nechala v Palladiu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. abych pravdu řekla.. jsem opravdu šťastná, že jsem si vzala předplatné, protože s otevřením Šantovky bych si momentálně další LB už asi nekoupila! :D

      Vymazat
  4. také krásne riasy by som aj ja chcela mať :)

    OdpovědětVymazat
  5. A mě se rtěnka líbí! Jemné barvy mám mnohem radši :)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. Já tentokrát box vynechala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Jak psala Miriam, šampon a péči můžu jen odporučit O:)

    OdpovědětVymazat
  8. To je škoda že tam nebyl od Skin79 BB, ten jsem používala a byl úplně dokonalý. Jinak hezký článek :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Annie :* mě právě láká už delší dobu, takže nevím, jak dlouho se zvládnu ovládat :D

      Vymazat
  9. Tentokrát jsem s Ladyboxem spokojená i já. Všimla jsem si, že bude Vánoční speciál.. budeš taky objednávat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o Gold edici jsem uvažovala, ale pak jsem si řekla, že mám předplatné na prosinec, tak není potřeba dvou krabiček.. navíc se blíží Vánoce, takže je čas myslet spíše na druhé, než na sebe :))

      Vymazat
  10. kráááása tento box.. hlavne L'Oréal produkty ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Z ladyboxu bych využila jen rtěnku :) tak jsem ráda, že jsem si ho tentokrát neobjednala.. Jinak super článek ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Very nice products! Love the oil! Great blog!

    OdpovědětVymazat
  13. díky za recenzi, všude jsem ji hledala, ale nikde není tak dobrá jako tady.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).