Přeskočit na hlavní obsah

Outfit z 26.9.2013 a vyhlášení Giveaway

Vím, že u Giveaway jsem psala, že bude ukončena, až počet účastnic dosáhne 100.. ale vzhledem k tomu, že počet GFC stoupl na 200, čímž jste mi udělaly opravdu radost, rozhodla jsem se, že na oplátku udělám radost já vám a soutěž již ukončím :))..
Protože se vás zúčastnilo opravdu hodně, nebudu tentokrát jména/ přezdívky psát na papírky a nechám rozhodnout random.org.


A vítězkou se stává:


A aby článek nebyl jen o Giveaway, ukážu vám také outfit, ve kterém jsem vyrazila na nákupy s přítelem minulý týden. Pokud mě sledujete na instagramu, mohly jste už malou ochutnávku outfitu zahlédnout.
Nejvýraznějším kouskem je určitě tričko, které už brzy může předvést v outfitu i Anetka D. :)
Protože jsem měla obavy tričko objednat z ebaye (s tričky nemám zrovna nejlepší zkušenost), nechala jsem si jej vyrobit na přání u Kreativky. Páni jsou opravdu šikovní a ochotní, takže pokud máte jakýkoliv nápad na tričko, určitě jim neváhejte napsat :))






tričko Kreativka, sukně ebay, bunda Bershka, kabelka Jimmy Choo, řetěz Claire's, hodinky Esprit, náušnice Takko, prstýnek Primark, botky Baťa

Komentáře

  1. Vítězce gratuluji :)
    Slušelo ti to, máš dokonalou sukni! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi úžasná! ♥
    A vítězce gratuluju a závidím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší :) Máš krásnou postavu. Chtěla jsem se zeptat,jestli jsi botky kupovala teď někdy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) botky jsem kupovala zhruba v červnu.. jakou máš velikost? :) mám doma ještě jedny stejné, které jsem si bohužel koupila malé :D:))

      Vymazat
  4. Jee tak tady ti to neuvěřitelně sekne ♥

    OdpovědětVymazat
  5. hrozně ti to sluší, ta sukně je krásná a máš nádhernou postavu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. strašne ti to pristane tá suknička je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  7. tohle je skvělý!
    na tvé postavě by se mi líbilo to triko klidně uplejší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jůůůů, děkuji moc, mám strašnou radost !!!! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Gratulujem výherkyni :)
    a tebe to moc sekne... :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc Ti to sluší, tu kabelku Ti závidím ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Děkuji vám, jste úžasné! :))*

    OdpovědětVymazat
  12. strašne pekný outfit...:) krásna si ako vždy :) :*

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ta sukně je super. Můžu se zeptat, která přesně z eBay to je? A kdybys mi ještě poslala její reálný míry, tak budu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :)) určitě můžeš! najdeš ji tady: http://www.ebay.com/itm/370825913650?var=640091863179&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
      bohužel teď nejsem doma, ale v pátek Ti rozměry písnu! :)

      Vymazat
    2. takže.. v pase 33 cm (mírně natahovací), délka 37 cm

      Vymazat
  14. Moc ti to tu sluší :)
    PS: chválím novou úpravu nadpisů tvých článků tady! Palec hore ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Vážně ti to moc sluší!
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. tričko je super, ale mne sa najviac páčia zlaté doplnky!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).