Přeskočit na hlavní obsah

Good bye school!

Poslední měsíc jsem měla pocit, že všechny statusy mých přátel na fb se týkají jen toho, že úspěšně ukončili první/ další ročník na . Ne, že bych jim to nepřála.. právě naopak, jen mě strašně štvalo, že pro mě školní rok ještě zdaleka neskončil.. Dnešním dnem je ale všechno konečně za mnou.. hrozně jsem se těšila, až se budu jen válet v posteli s časopisy, vymýšlet články na blog, plánovat outfity :D..  Od přítele jsem dostala jako dárek výlet do Prahy, kam vyrážíme v pátek, takže se můžete těšit na fotky z "jiného" prostředí :)
Také jsem dneska neodolala H&M, když jsem si ve výloze všimla velkých nápisů "VÝPRODEJ!" :D Odnesla jsem si úžasné šaty s kočkou (další kousek do mé zvířecí sbírky :D) a tričko s perličkovým límečkem, které se mi líbilo už dlouho a vlastně jsem myslela, že jej už vyprodali ♥ Potěšila mě také jeho cena, vyšlo jen na 200,- :))
Chtěla jsem vám představit i můj zkouškový outfit, ale počasí mělo jiné plány a celý den bylo tak šíleně, že se nedalo fotit venku :( Takže pro vás mám alespoň takový malý mix dnešních fotek :)
A co vy a zkoušky/ maturita? :)







Komentáře

  1. To borůvkové bych si dala, vypadá to lákavě :)
    A to tričko, to je parádní :) Ty šaty taky, ale tričko víc :D

    OdpovědětVymazat
  2. boože ten pohár vyzerá chutne!! mňaaam!! veľmi ti to pristane a na tie šaty som v obchode pozerala :) máš pekný blog takže sledujem, budem rada ak sa aj ty pozrieš na moj blog ak budeš mať čas :)

    OdpovědětVymazat
  3. <3 krásné kočičí šaty a ty co máš na sobě jsou nádherný! Zkoušky mám taky jedny za sebou a to z Angličtiny na pomaturitku a teď už jen směle na VŠ. :)) užij si výlet s přítelem, taky se do Prahy chystám. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šikula! gratulujůů :* a kampak ses hlásila na VŠ? všimla jsem si, že jsi na blogu psala o Olomouci.. to bychom někdy mohly zajít na kávu! :D

      Vymazat
    2. Dekujuuu :-* ani chystám se do Olomouce na výšku. Jasně, mohly :)

      Vymazat
  4. Krásný šaty :-) Ten pohár bych si taky dala :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Anetko, moc gratuluji, takže všechny zkoušky si zvládla na první termíny, jo? Já žasnu. Práva jsou jedny z nejtěžších oborů a ty si to takhle válíš;)

    OdpovědětVymazat
  6. ty šaty jsou super!
    já už jsem ukončila prvák, ale v pátek teda až oficiálně :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ach ten pohár! Mňam! :)
    A věcičky jsou super ;D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím), tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kterou jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šatky byly mooc dobrá koupě ;)Kde jsi sehnala psaníčko guess a za kolik?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) psaníčko je z Palladia z Prahy, ale cenu nevím.. Líbilo se mi za výlohou a pak jsem jej dostala jako dárek :)

      Vymazat
  10. Ty jsi krásná! :) Moc pěkné věci sis koupila :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).