Přeskočit na hlavní obsah

Outfit z 9.5.2013

Protože dneska tak krásně svítilo sluníčko, konečně jsem po roce vytáhla krátký top :) Tenhle patří k mým nejoblíbenějším, dovezla jsem ho z Londýna a vždycky když si ho oblékám, mám pocit, že je léto..prázdniny.. a já se chystám na pláž.. ale teď se bohužel na žádnou pláž nechystám..
V pondělí mě čeká první ústní zkouška a vůbec se na ni necítím.. Plánovala jsem, že zvládnu denně jednu otázku, ale protože jsem lenoch, tak mi jich teď místo 3, chybí více než polovina :D.. Ještě ráno jsem si říkala, jak se budu celý den jen učit, jenomže na odpoledne jsem se domluvila s kamarádkou, večer trávím s přítelem a na učení opět nezbyl čas.. Každopádně se nebojte, že bych kvůli zkouškám omezila příspěvky. Slíbila jsem si, že denně přibude jeden a hodlám to plnit :)
Pěkný zbytek večera :)








top z Londýna, džíny Tally Wejl, pásek Moschino, kabelka F&F, náušnice H&M, prsten Gate, sluneční brýle z Elle, boty Primark



Komentáře

  1. Ta čtvrtá fotka je božíííííí ** A botky.. no nemám slov. Moc ti to sluší!! Brýlky mám taky.. na posledni chvíli jsem si koupila před rokem ELLE na letišti a měla jsem celou dovču radost :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní! Moc ti to sluší :) Máš dokonalou postavu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásný nohy, no vlastně celou postavu :) Můžu se zeptat, kolik měříš? Vezmu si tě za vzor, potřebuju shodit ještě pár kil po porodu a nějak se do toho nemám, ale když tě vidím, tak začnu :D Přeju hodně štěstí u zkoušky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit! Nechceš se vzájemně sledovat? Byla bych moc ráda:)

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  5. Top krásný, ale hlavně to břicho - kde se takovéhle bere??:)

    OdpovědětVymazat
  6. Míša: děkuji:)) brýlky jsou vážně skvělé! mám milion brýlí, ale tyhle nosím nejradši:)
    Scribbler: děkujuu:))
    Lzicka: děkuji, měřím 173 cm.. tak hodně štěstí s hubnutím;)
    Terezka: děkuji, ráda!:)
    Iri N: děkuji:) díky Bohu za rychlý metabolismus :D

    OdpovědětVymazat
  7. Učící plány mi taky nikdy nevychází :D Skvělý pásek a boty!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Terezka: vždycky si myslím, kolik mi ještě zbývá času na učení..ale opak je pravdou :D děkuji!:))

    OdpovědětVymazat
  9. milá An,dakujem za pozvanie na GA,bohužiaľ dávam prednosť prírodnej kozmetike :/ V každoom prípade som na tvoj blog rada zavítala:)
    S tými botami máš môj megaobdiv,ja by som si členky vykrútila :D

    OdpovědětVymazat
  10. berny: jsem moc ráda, že jsi se stavila :) také preferuji spíše přírodní kosmetiku, ale bioderma mi kdysi pomohla od akné, tak jí uděluji výjimku:).. k botkám..není to na nich zrovna med :D

    OdpovědětVymazat
  11. To je táááák nespravedlivé s tou postavou:D Já chci taky:( Snažím se, ale jsem celkově široká, takže bych takhle nikdy nevypadala. Nenapíšeš svoje míry? Docela by mě to zajímalo, jen tak pro srovnání...:)

    OdpovědětVymazat
  12. každý má něco, já mám zase třeba málo vlasů :D jinak míry klidně povím, není to tajemství :D:)) 85-63-88

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).