Přeskočit na hlavní obsah

BB krém Yves Rocher

Dneska bych vám ráda představila můj oblíbený BB krém. Mám-li být upřímná, BB krémům jsem nikdy moc nefandila, ale tomuhle uděluji výjimku.
Na BB krémech mi vždy vadilo jejich slabé krytí.. Pokud už se maluju, mám ráda krycí make-upy, které dělají "photoshopový" efekt.. Vím, že většina lidí má raději přirozenost, ale já si vždycky říkám, že buď pořádný make-up, nebo nemusím mít žádný a raději nechám pleť odpočívat.
Ale teď už k BB krému od Yves Rocher. Koupila jsem si jej na doporučení taťkovi kamarádky, protože vím, že si potrpí na kvalitní kosmetiku. V porovnání s BB krémy od značky Nivea, Garnier atd.. je sice dražší, ale myslím, že v tomto případě se investice vyplatí.
Při prvních použitích jsem si říkala, že krém mi dlouho nevydrží, protože na celý obličej je potřeba celkem velké množství. Ale není tomu tak.. Krém mám už přes půl roku a v balení je jej stále více než 3/4. Příjemným překvapením pro mě bylo především krytí. Jak jsem uváděla už v minulé recenzi, mám výrazné kruhy po očima. Krém je sice úplně nezakryje, ale rozhodně je zjemní, což se mi s jinými krémy nikdy nestalo.
Vybrala jsem si odstín Medium a přestože je krém tmavší než moje pleť, při nanesení se barva krásně přizpůsobila. Za další výhodu považuji krásnou vůni.
Momentálně jej v oficiálním internetovém obchodě seženete se 30% slevou :)






Komentáře

  1. Supr článek :o)

    Mám ho taky a je skvělý :) a na neděli, čili den všech maminek jsem ho pořídila i té svojí, tak doufám, že bude spokojená.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ho mam tez, YR je moje obnlibena znacka, ale bohuzel BB nepouzivam, protoze mi na obliceji divne cuckovati, pujcila jsem ho i kamaradce a ta konstatovala to same . Nestasva se vam to?

    OdpovědětVymazat
  3. Míša: super dárek pro maminku! :) moje nepoužívá bb krémy, ani make-up, takže jsem kupila náušničky:))
    Anonymní: nene, mě se to ještě nestalo.. používáš něco předtím, než si ho dáš na obličej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod BB davam krem take od YR hydratacni a nebo denni s inositolem :)

      Vymazat
  4. Anonymní: když jsem ho zkoušela spolu s krémem, taky nebyl úplně dle mých představ.. zkus krém vynechat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na tenhle BB jsem už koukala, ale nakonec jsem si stejně pořídila klasický makeup. Měla jsem jeden Nivea BB a to byla katastrofa, tak jsem se do dalších experimentů raději nepouštěla :D

    OdpovědětVymazat
  6. také mám raději make-upy, ale tento BB mě příjemně překvapil :) když budeš, třeba v létě, chtít místo make-upu něco lehčího, určitě ho vyzkoušej ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).