Přeskočit na hlavní obsah

Flower skirt & lace top


Ahoj krásky, jak jste zahájily prázdniny? :)školně, pracovně  a odpočinkově současně! - Školně proto, že jsem úspěšně nasbírala potřebné kredity a jsem tak oficiálně studentkou 5. ročníku (i když tomu sama stěží věřím :D).. pracovní část = moje první práce, do které můžu chodit namalovaná, upravená a pracovní doba nezačíná v 6 ráno (splněný sen! :D) a odpočinkově.. večery strávené s mužem, první letošní koupání, kávičky s mýma ženama.. a tento týden kromě káviček také focení, protože jsem kamarádce už neskutečně dlouhou dobu slibovala, že jí udělám nějaké fotky, ale stále ne  a ne najít chvilku času.. Jenomže díky státním svátkům, které zkrátily pracovní týden, jsme se do focení mohly konečně pustit a kromě fotek pro kamarádku, tak vznikl i nový outfit, který se mi do daného prostředí neuvěřitelně hodí! :))

Přesto, že miluju léto, není den, abych si nestěžovala na sluníčko.. protože i když mám ráda vedro a například spálit se, je pro mě nadlidský výkon, neumím si představit, že bych v létě vyšla bez slunečních brýlí! Mám hodně citlivé oči, takže ostré světlo pokaždé způsobí, že nevidím vůbec, ale vůbec nic :D a věřte mi, že mě to naučilo si brýle nezapomínat a nosit je opravdu kamkoli :D..
Ale nejsou brýle jako brýle a pokud je nosíte opravdu často, vyplatí se investovat do kvalitních. Já dávala celý život přednost pilotkám, ale od chvíle, kdy chodíme s přítelem na brusle, mám obavy, že mi sklouznou a tak jsem zvolila jiný model. Celkově jsem chtěla "pevné" brýle, o které se nemusím bát ani když je hodím do kabelky.. a klasické Wayfarery od Ray ban mi přišly ideální :). Místo legendárních černých jsem sáhla po "hnědé" verzi, která se mi moc líbí v kombinaci se zlatou, kterou nosím snad nejčastěji.. ale celkově mi vlastně tohle provedení přijde více ženské, než již zmiňovaná černá :).
A jelikož jsou i po letech Ray bany stále v kurzu (už od roku 1952!), přibývá tak i prodejců, kteří je nabízí.. Tudíž mi přišlo fajn sdílet odkaz na článek, ve kterém se můžete dočíst, jak nenaletět podvodníkům a za cenu originálu dostat skutečně originál! :) - takže článek objevíte zde a přeju hodně štěstí při případném srovnávání brýlí, které už máte doma (já od jeho přečtení zkoumám snad každé RB brýle, které se mi dostanou do ruky :D)!
Ale abych nezůstala jen u brýlí, věnuju pár slov taky ostatním kouskům v outfitu :D.. takže za
1.) proč mám tenisky, když je vedro? - mám doma jedny sandálky, které mě loni šíleně dřely, kde mohly a já si řekla, že si letos zaslouží druhou šanci.. - nezasloužily! :D a věřte mi, že jsem byla ráda, že po testování sandálek vydržím vůbec v nějakých botách :D..
2.) tenhle crop top skoro nesundávám a když jsem v něm fotila nějaké kalhoty a sukně na Vinted, došly mi desítky zpráv s tím, jestli neprodám i top. NE, neprodám!  Bezmezně ho totiž miluju a vzdát se ho hodlám až ve chvíli, kdy se rozpadne, protože mi přijde skvělý úplně ke všemu a za tu cenu.. chtěla bych, aby se dělal ve všech barvách a nic jiného bych už nenosila! :D
3.) a Vinted dnes podruhé, protože kde jinde seženete dokonalou kabelku z pravé kůže doslova za pár korun a taky sukni, která sice vůbec není váš styl, ale z nějakého důvodu ji nutně potřebujete a ani vám nevadí, že má po sobě kytky (ještě k tomu oranžové :D), které jinak moc nemusíte :D..
Původně jsem chtěla napsat pár řádků, protože komu se v těchto vedrech chce cokoli (natož třeba číst, že jo? :D), ale znáte mě.. říct něco stručně mi niky nešlo :D.. Tak mějte krásný víkend, užívejte sluníčka a třeba se potkáme někde u vody ♥.














crop top Shein, sukně River Island a kabelka (Vinted), sluneční brýle - Ray ban - RB brýle, náramek Trollbeads, hodinky Daniel Wellington, boty Lacoste

Komentáře

  1. Super outfit a ten top je jednoznačně nejlepší! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu ♥ a souhlas! jeho tvůrce by si zasloužil Nobelovku! :D

      Vymazat
  2. Je pár věcí, co se mi nelíbí.
    1. Zvolila bych podprsenku bez ramínek.
    2. Velký výstřih a krátká sukně se společně nenosí. Buď jedno nebo druhé, ale pospolu to vypadá trochu lacině.
    3. Ty tenisky se k tomu absolutně nehodí. Zvolila bych tenisky ve stylu Converse, Vans nebo espadrilky, ale tyto jsou vyloženě do tělocvičny.
    4. Být tebou použiji na nohy alespoň samoopalovák, pokud se špatně opaluješ.

    Tvůj blog sleduju už dlouho, ačkoliv se mi outfity tolik nelíbí. Ale mám moc ráda tvoje pozitivní myšlení a právě ty dlouhé články :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karoli, děkuji za obsáhlý komentář! :)) a abych Ti tedy oponovala :D..
      1.) podprsenka bez ramínek by se mi líbila také víc, ale naopak by mi vadilo, že jde vidět ve "výstřihu".. a to tak, že hodně.. takže čouhající ramínka jsou pro mě v závěru menší zlo :)
      2.) krátká sukně spolu s výstřihem se mi také nelíbí, ale sukni ke kolenům nepovažuji za krátkou
      3.) zkoušela jsem k outfitu jak klasické černé Conversky, tak Vansky, i ty espadrilky, ale i když se na první pohled může zdát, že by se k tomu hodily, tak ani jedny- vážně ne! tyhle Lacostky jsou volnočasové, konkrétně vycházková obuv, takže o klasické tenisky do tělocvičny se opravdu nejedná :)
      4.) a opalování? stačí mi hodina na sluníčku a vypadám jako jiní po týdenní dovolené u moře :D jen nastavení foťáku bohužel nebylo to pravé a zjistila jsem to až po stažení fotek do počítače :(
      každý máme jiný vkus a ať je Tvůj důvod k vracení se na můj blog jakýkoli, moc si vážím toho, že jsi mou čtenářkou :))

      Vymazat
    2. OK, kromě délky sukně a těch tenisek (snad jen proto, že se mi nelíbí) to beru. Je super, že dokážeš snést i kritiku. A abych nebyla jen negativní - přišla jsi mi hrozně krásná v krátkých vlasech + máš fakt dobrej zadek!

      Karolína

      Vymazat
    3. S kritikou nemám problem a pokud je navíc konstruktivní, což Tvá rozhodne je, opravdu si ji vážím! :) dokonce ji považuji za příjemnou změnu, oproti těm výstřelům do prázdna, co čtu na některých blozich, ve stylu: "jsi tlusté prase", na to jsem opravdu alergicka! Moc dekuji za komplimenty, obzvlášť toho na vlasy si moc vážím, protože i kdyz jsem se s krátkými cítila dobre, nezvyk je to strašný a dlouho jsem to nevydržela! :D

      Vymazat
  3. Krásný top, po takovém už nějakou dobu koukám :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát! :))a určitě doporučuji, je v něm skvěle :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).