Přeskočit na hlavní obsah

Last touch of winter


Protože se pomalu ale jistě blíží další zkouškové a s ním také odevzdávání seminárek o jejichž existenci jsem až do dnešního dne neměla ani tušení (ano, pozornost ve škole nikdy nebyla moje silná stránka :D), je čas dělat věci, na které doposud nebyl čas.. Takže (skoro denně) přerovnávám oblečení, přidávám věci na Vinted, peču muffiny a (teď pozor..vrchol prokrastinace, protože tohle vážně nesnáším) "uklízím" v notebooku, protože díky složkám "bordel 1-x, bordel 3.3.16" a tak podobně :D, už pomalu ztrácím přehled.. A tak se stalo, že jsem narazila i na tenhle outfit, který jsme s kamarádkou fotily den před mým odletem do Londýna a na který jsem už vlastně úplně zapomněla.
Vzhledem k počasí, jaké vládne poslední dny, tuším (a DOUFÁM!) že takhle zachumlaný outfit už tady vidíme tohle "jaro" naposled.. ale kromě toho se jedná také o "můj poslední dvacetidvouletý outfit" (a i když je to už skoro měsíc, snad se se svým "novým věkem" co nejdříve sžiju, protože ještě včera jsem kamarádku přesvědčovala, že mám teprve 22.. ach ty počty, nikdy nebyly moje parketa.. :D)..

Outfit je pak tentokrát v přírodních barvách, které mám poslední dobou čím dál raději a hrozně se mi líbí především to, že i když nakombinujete x odstínů béžové, outfit působí stále celistvě a možná dokonce lépe, než kdyby bylo vše na chlup stejné. Bundičku mám již delší dobu, ale v outfitu se objevila poprvé a myslím, že kožešinový límec outfit krásně oživil. Stejně jako náhrdelník, do kterého jsem se zamilovala na první pohled a musela jej mít, i když dávám běžně přednost spíše zlatým a stříbrným doplňkům. Na ostatních se mi náhrdelníky hrozně líbí, klidně i ty barevné, ale když si jej na sebe mám vzít já, přijde mi to "moc" a ve většině případů tak před odchodem z domu statement náhrdelníky sundávám a dávám přednost řetízkům (klidně i pořádným řetězům, hlavně ať to nemá divokou barvu :D), se kterými se cítím nejlíp. Máte to někdo podobně? :))














 bunda, kabelka a náušnice Guess, halenka Calzanatta, legíny Zara, boty s'Oliver, prstýnek Swarovski, hodinky Daniel Wellington, náramek Trollbeads

Komentáře

  1. Krásný outfit :), můžu se zeptat kdy jsi kupovala tuto halenku? Je fakt krásná a zajímalo by mě, jestli jí ještě seženu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát! :)) halenku jsem kupovala zhruba před 2-3 měsíci, v UH. bylo jich tam hodně, tak snad by je ještě mohli mít! :))

      Vymazat
  2. Jeej to je ale krásny outfit. Veľmi sa mi pači ako to všetko spolu krásne farebne ladí a hlavne ti veľmi pristane :) Naozaj krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět dokonalý outfit ♥ Moc se mi líbí kalhoty a límeček a ten náhrdelník je taky super! Já jsem statement náhrdelníky nosila dřív moc ráda, ale poslední dobou nějak nenosím nic a když ano, tak stejně jako ty něco jednoduchého :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi povedeny outfit.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle pudrové barvičky to je prostě moje :) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  6. děkuji vám za komentáře! jste úžasné :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).