Přeskočit na hlavní obsah

fitness in Bali ♥



Když jsem se v pondělí vydala vyzvednout moji drahou kamarádku Gábinku, abychom společně vyrazily na do města, na kávu a při té příležitosti nafotily také outfit.. stačilo ujít pár kroků, abych si byla jistá, že outfit se určitě fotit nebude! - V těch "mínus sto stupních" jsem se totiž klepala i nabalená v zimní bundě a představa, že bych ji měla třeba ještě rozepnout a tvářit se, jakože mi je vlastně úplně fajn.. ani za zlaté prase! :D Takže jsem se pěkně vrátila domů, shrábla svůj "cvičební úbor" a řekla si, že vám tentokrát představím trošku jiný outfit - sportovní!

Nebudu si tady hrát na #fitnessgirl a #healthylifestyle, protože kdo mě zná, ví, že tyhle tagy používám většinou právě ironicky, když si užívám svůj milovaný burger a současně uctívám všechny bohy, kteří drží moji postavu už přes 5 let na stejné váze :D.. Měla jsem v životě pár záblesků "fitness & healthy lifestyle", ale protože mám líné kamarádky (zdravím vás kočky :D) a já jsem naopak sice hyperaktivní, ale šíleně stydlivá někam vyrazit o samotě, moje cvičení se omezuje na pár dřepovacích výzev v roce, sedy lehy, když to s vykrmováním fakt přeženu a mám výčitky a pak taky na občasné běhání s tátou, kdy popadám dech už po vyběhnutí kopce.. holt mi nezbývá, než souhlasit s Carrie - "Shopping is my cardio" :D, ale pokud by někdo (Brod / Zlín), hledal parťáka na cvičení, jsem vám k službám! :D :))

Ale teď už ke slibovanému outfitu! - Když jsem kdysi před lety vyrazila do posilovny, měla jsem na sobě krátký top, ve kterém šlo dokonale vidět, že moje břicho posilovnu v životě nevidělo ani přes zavřené dveře, což mi nepěkně srazilo sebevědomí a mělo za následek to, že jsem od té doby cvičila jen v plandavých tričkách a klučičích teplákách.. Jenomže jak čas plynul.. a instagram se plnil všema těma fitness kočkama, řekla jsem si, že nejlepší motivací je mít právě to, co se vám nelíbí, na očích a tak jsem po letech opět sáhla po topu /podprsence na cvičení, aby mě hecla k tomu, mít konečně břicho, jaké jsem vždycky chtěla! Posledního půl roku jsem cvičit nemohla, ale teď to hodlám napravit, takže berte tyto fotky jako "before" a třeba se v létě dočkáme i nějakého "after"! :D :))
Oblečení, které na fotkách mám, je z mého oblíbeného e-shopu Wayfrer, který, především poslední dobou, rozšířil právě nabídku sportovního oblečení, takže je opravdu z čeho vybírat! :) Já miluju hlavně jejich nápadité legíny a už teď je mi jasné, že potřebuju ty, které mají mickeymousovské ruce na zadku! :D A v čem cvičíte vy? (nebo jak řekla moje kamarádka "ty v tom ale necvičíš, ty se v tom fotíš :D..")

I když jsem původně plánovala, že tenhle outfit nafotíme v nějaké tělocvičně nebo na podobném místě, nakonec jsme zjistily, že kamarádka má doma tolik "fitness příslušenství", že by byla škoda toho nevyužít! :D A když pak vznikla fotka v zimní zahradě, kterou jste mohli vidět už na mém instagramu, kamarádka hned konstatovala, že to je vyloženě jako "na Bali" :D ♥.. Takže doufám, že  se vám dnešní fotky z Bali budou líbit a těším se na reakce! :D :))
















top a legíny Wayfarer, gumička Claire's, tanga Victoria's Secret, tenisky Nike

Komentáře

  1. Tenhle set vypadá moc pěkně :) A fotky se vyvedly jsou super :) A jinak myslím Anetko, že máš super postavu, takže se klidně můžeš dál nacpávat hamburgery bez výčitek :D :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc pěknou postavu a to i když tvrdíš, že moc necvičíš. :)Také hodlám se do toho zase pustit. A věci na cvičení máš super.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. To oblečenie je parádne, fotky sú ešte krajšie. A máš aj peknú postavu :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  4. Na to, že nic neděláš, máš postavu dokonalou! :)....takové štěstí má málokdo...Já dřu každý den a stále nejsem úplně spokojená. L.

    OdpovědětVymazat
  5. outfit parádní a postava taky:) ja bohuzel patřím k těm lidem, kteří vidí na obrazku nutellu a přiberou 5 kg..:D

    OdpovědětVymazat
  6. mnohokrát děkuji za milé komentáře - jak za chválu outfitu, tak postavy, jste vážně skvělé! :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu