Přeskočit na hlavní obsah

Summer wishlist ♥

Když jsem se dneska opalovala a přemýšlela, jaký článek si pro vás připravit, napadl mě nový wishlist, ale nebyla jsem si jistá, jestli aktuálně toužím po tolika věcech, aby vůbec stálo za to nějaký wishlist dělat.. Ale jak se říká "ráno (odpoledne :D) je moudřejší večera".. a tak z původního "snad mě alespoň pár věcí napadne" se najednou vyklubalo "jak to tam mám jako všechno nacpat"!?! :D Nevím, jestli je to tím, že se blíží léto a s ním i čas brigád a tím větších možností k utrácení, nebo jsem dneska "jen" chytila úpal a vůbec si tak neuvědomuju, že už teď to všechno nemám kam dávat!?.. ale každopádně je tenhle wishlist snad největší ve všech mých wishlistových dějinách! :D

Summer wishlist



1. Náhrdelník - loni jsem byla zblázněná do mint barvy, pak přišla baby blue a z původního "nemám ráda modrou" jsem se tak dopracovala až do fáze, kdy se mi líbí skoro všechny její odstíny :D.. Aktuálně tak sháním nějaký statement náhrdelník, který by byl zdobený modrými kamínky a čím větší bude, tím líp! :D
2. Ozdoby na chameleon sandálky - když jsem sandálky z Chameleonlike objednala, říkala jsem si, jak úžasná vychytávka to je.. máte jedny botky na kterých jen střídáte ozdoby a tím ooohromně ušetříte, protože nepotřebujete x párů bot.. Omyl! Teda alespoň u mě se šetření nekoná, protože v závěru budu asi potřebovat všechny ozdoby, které v nabídce jsou! :D Aktuálně mě okouzlily kamínky ve smaragdové barvě a dokonalé "barbie" růžičky ♥.
3. Tělové spreje Victoria's Secret - Tyhle spreje jsem vždycky brala jako "nedílnou součást instagramu", protože jsem snad nezažila den, kdy by na mě nějaký z fotky nevybafl :D. Mně osobně se líbí hlavně jejich balení, o koupi jsem neuvažovala, protože jsem nikdy neměla možnost nějaký vyzkoušet.. Tedy až do středy, kdy jsem byla na návštěvě u Jitušky a vyzkoušela ten její. Od té doby ho taky nutně potřebuju a prý je úplně jedno, po kterém sáhnu, protože boží jsou prý všechny! :D
4. Zlatý náramek - Přesto, že náramky moc často nenosím, líbí se mi a tak bych se je ráda nosit naučila.. Takže teď sháním nějaký jednoduchý zlatý, který se mi bude hodit k hodinkám, ale přitom bude vypadat hezky i samostatně.
5. Bílé conversky - Když jsem si před deseti lety koupila své první conversky, milovala jsem je tak, že jsem je nosila celoročně a odmítala obout cokoliv jiného! :D Tím jsem se jich možná trochu "přejedla" a tak jsem v posledních letech dávala přednost spíše "vanskám".. Jenomže čím častěji teď něco podnikám s Jituškou, ke které conversky prostě neodmyslitelně patří :D, uvědomuju si, že bych je také využila. Protože se ale rozhodně nejedná o levnou záležitost, každá sleva je v případě conversek vítaná a tak jsem hledala a hledala, až jsem objevila stránku slevovekody.com, která je skvělou vychytávkou pro výhodné nákupy a já nechápu, jak jsem na ni mohla narazit až teď.. Slevu na conversky jsem objevila, dokonce na několika stránkách a kromě toho na slevovekody.com najdete také slevové poukazy nebo třeba informace o tom, kde je aktuálně poštovné zdarma.. a to je vážně super! :))
6. Pilotky - Tenhle tvar brýlí mám ze všech nejraději a i když už dvoje mám, nosím je tak často, že to na nich jde znát.. Bohužel jsem ale zjistila, že i když vypadají všechny stejně, rozhodně nevypadají stejně na (mém :D) obličeji, takže jsem jich vyzkoušela už desítky, ale v hledání stále pokračuju..
7. Hodinky Daniel Wellington - Tyhle hodinky jsou prostě dokonalé.. o tom netřeba debatovat :D, ale jak se mi vždycky líbily především v modrobílé kombinaci, kterou jsem si nakonec i pořídila, tak teď se naopak nemůžu vynadívat na ty s růžovou, protože působí tak nějak víc žensky! :)) ♥
8. Prádlo CK - A tohle je další věc, kterou bych nepotřebovala, nebýt instagramu :D.. Zpočátku se mi tlustá guma, která je pro tohle prádlo typická, vůbec nelíbila, ale nakonec jsem svůj názor přehodnotila o 100%.. ta guma prostě má něco do sebe a pokud náhodou vykukuje, působí to rozhodně líp, než nějaké tenké zařezané "šňůrky" :)).
9. Kabelka Longchamp - A další věc, které jsem musela přijít na chuť a teď bez ní nedám ránu.. :D Nejpraktičtější kabelka na světě a pokud bych si z "milionu" svých kabelek mohla nechat jen jednu, nebudu váhat! :)) Jedinou nevýhodou je, že na nich nošení poznáte asi trochu dřív, než je běžné, ale na to, co všechno se do nich dá nacpat, se zase není čemu divit :D.. Já se aktuálně rozhoduju mezi tmavě modrou a béžovou - co myslíte? :))
10. Župánek VS - Tenhle župánek miluju od první chvíle, kdy jsem ho uviděla a když jsem se tak rozmýšlela, jaký dárek k svátku si pořídit od babičky s dědou, volba padla právě na něj! Takže se už nemůžu dočkat, až mi dorazí ♥.
11. Šaty s květinovým potiskem - Přesto, že moje skříň téměř přetéká kalhoty, tričky, svetříky.. šatů mám jen pár a tak jsem se to, s blížícím se létem, rozhodla napravit. Tyhle krásky jsem objevila na Sheinside a i když je to vážně divočina, zastávám názor, že na mně vlastně nemůže překvapit snad nic, takže budeme skvělí parťáci! :D
12. Třpytivé sandálky - Neumím odolávat všemu třpytivému, okamínkovanému, lesklému.. Takže když jsem nedávno potkala slečnu, která měla sandálky celé poseté třpytkama, usoudila jsem, že přesně takové taky potřebuju! :D jen tedy nevím, kam na ně.. Máte nějaký tip?
13. Lesklé černé lodičky -  To je tak, když přemýšlíte nad státnicemi, od toho zklouzenet k tomu, že přemýšlíte nad tím, co že si na ty státnice oblečete a pak najednou zjistíte, že ať to bude cokoliv, chcete tam nakráčet ve vysokých černých lakovaných lodičkách! :D Takže jsem po dlouhé době zase neodolala LovelyShoes a i přes nekřesťanské poštovné si objednala boty svých snů :D.. Tak jen doufám, že mi nakonec přinesou štěstí! :D :))

A jak se wishlist líbí vám? Vybraly byste si z něj? :))

Komentáře

  1. Já to mám tak, že mně se pilotky libi uplně na všech okolo, jen na mně ne.. Ale ted ve čtvrtek jsem konečně objevila ty pravé i pro mě! takže jsem konečně také hrdá majitelka těchto skvělých brýlí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto chápu, já mám v rozepsaných také připravený wishlist a vlastně nic z toho nepotřebuji, ale to léto se k tomu tak nějak nabízí 8:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, máš moc hezký wishlist. Můžu se zeptat, odkud jsi objednávala ten župánek Victoria Secret? Díky. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Tělový sprej od VS jsem doma měla a jako každý jiný tělový sprej vydrží na těle jen strašnou chvilinku, spíš bych chtěla vyzkoušet tělové mléko.
    Jinak wishlist máš super :)

    OdpovědětVymazat
  5. A kdo ti to všechno koupí? Přítel? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uz zase? To ti to tak lezi v zaludku? :) Zkus pracovat a byt blogove a pracovne tak snaziva jako Anettka a pak te takove veci nebudou ani napadat. Zrejme tobe vsechno vzdycky kupoval pritel a sama si nic nemusela :).

      Vymazat
  6. Tělový sprej od VS jsem si nedávno objednala, mám ho na blogu, a voní krásně :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. mě se strašně líbí pilotky, ale vůbec mi nepasují :(

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  8. krásný věci, tady bych si vybrala! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné věci =)

    http://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).