Přeskočit na hlavní obsah

Summer inspiration ♥

Ahoj krásky, jak si užíváte jara? Moc ráda bych napsala, že chodím (jako většina lidí, které stalkuju na instagramu :D) na procházky, užívám si prvních jarních zmrzlin, nebo jsem třeba vyrazila do ZOO, ale bohužel.. vyrazila jsem totiž do kina a díky "úžasné" klimatizaci jsem si jako suvenýr odnesla zánět. Takže místo toho, abych si užívala sluníčka, si užívám postele a už se nemůžu dočkat, až zase vyrazím do ulic a nafotím pro vás nějaký outfit! :)) Ale protože mi "outfitování" chybí, rozhodla jsem se alespoň pro jeho "postelovou variantu" a v dnešním článku vám tak představím své "polyvore výtvory", které jsem tentokrát vytvořila především z nové kolekce od Esprit. Doufám, že se vám budou líbit a těším se na vaše reakce! :))

Traveller with Esprit




První z outfitů mi přijde jako dělaný na cestování, kdy máte například strávit několik hodin v letadle nebo autobuse. Protože v letadlech s klimatizací (stejně jako v kině :D) také zrovna nešetří, stačila mi jedna cesta, abych pochopila, že sukně není to pravé! Džíny také nepatří zrovna k nejpohodlnějším a tak je ideální sáhnout v tomto případě právě po běžných kalhotkách. Sama jich doma moc nemám, protože se mi líbí málokteré, ale pravdou je, že tyhle z koláže, jsou skvělé jak střihem, tak barvou, takže bych je ve svém šatníku určitě uvítala! :)) Tričko jsem volila jednodušší, protože jsem chtěla dát vyniknout šátku, který mě, stejně jako kalhoty, zaujal na první pohled a navíc se ke kalhotám skvěle barevně hodí. Přestože většinu světlých outfitů ráda rozbíjím černými doplňky, tentokrát jsem se rozhodla držet při zemi a vsadila jsem na béžovou. Kabelka ve tvaru vaku je naprosto dokonalá, protože většinou pojme nemožné :D, slip on botky zajistí potřebné pohodlí a hodinky od Esprit jsou nutnost, protože já ty svoje nesundávám z ruky! :))


Town girl



Protože jsem se loni k moři nedostala, myšlenky na nějakou prosluněnou přímořskou destinaci jsou přesně to, co potřebuju! Outfit, který můžete vidět ve druhé koláži, si představuju na večerní procházku do města a možná pak i nějakou menší párty. Džínový overal (s dlouhým rukávem, ale přitom s kraťáskama) působí na jednu stranu jako šíleně nepraktická věc, protože není do horka, ani do zimy, ale myslím, že na večer strávený "u moře" je naopak jako dělaný. Sandálky na silném podpatku dají vyniknout nohám, ale díky tomu, že se nejedná o jehly je nemusíte po pár krocích proklínat.. Kabelka mě zaujala především díky střapečku, protože pro podobné blbinky mám slabost a náramky v kombinaci s hodinkami jsou pak už jen třešničkou na dortu! :))

Coffee with friend



A na závěr trocha ženskosti.. protože, co by to bylo za letní outfity, kdybych úplně zapomněla na šaty.. Poslední z outfitů bych si vzala například na kávu a brouzdání po městě s kamarádkou, kdy jsou vzdušné šaty jako dělané na nakupování, u kterého se člověk občas hodně zapotí :D a "placaté" sandálky zase zajistí celodenní pohodlí. Když se pak po nákupech člověk konečně usadí v kavárně, třeba už bude pomalu večer a tak přijde vhod lehký cardigan! :D :)) Náhrdelník z této koláže byl pak láskou na první pohled a vůbec prvním kouskem, který jsem do koláže umístila.. Hned když jsem ho uviděla, vzpomněla jsem si a moji Anetku (Anettel's World), protože pokud mám někoho spojeného s výraznými náhrdelníky, je to právě ona! :D :))

A jak se outfity líbí vám? Ve kterém byste vyrazily nejraději?

Komentáře

  1. so feminine...so perfect...you have great style.
    wonderful pics!

    http://modaodaradosti.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné outfity :--)) Ten druhý se mi líbí moc. přeji brzké uzdravení :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné outfity, nejvíce se mi líbí ten první a brzy se uzdrav.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi první a třetí :) V těch bych vyrazila hned
    Tak ať jsi brzo zase fit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelá inšpirácia, hlavne prvý outfit je úplne môj štýl!!♥

    OdpovědětVymazat
  6. mně se asi líbí nejvíc trojka, ale z prvního bych si ukradla kabelku!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  7. kabelky ve tvaru vaku mají v FF (tesco) - mají tam slevy na kabelky 30%, a pak jsem viděla ve Vaňkovce v C-A takovou tělovou za 398 kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji za tipy! ♥ určitě se kuknu, až budu mít cestu :))

      Vymazat
  8. mně se také nejvíc líbí ta trojka :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mnš se strašně libí ten první outfit, ten bych okamžitě uvítala ve svém šatníku!!!

    OdpovědětVymazat
  10. ta kabelka v 1. koláži je úplně nádherná! <3 takovou na léto potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  11. děkuji vám za milé komentáře :*

    OdpovědětVymazat
  12. Esprit umí nejen oblečení ale i hodinky. Sama jedny mám a tyto mám v plánu: http://www.brawat.cz/esprit-hodinky/. Jsou tak krásnééé. :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).