Přeskočit na hlavní obsah

Skater skirt & tartan ♥



Ahoj zlatíčka :*.. jaký jste měli víkend? Můj nebyl zrovna ideální.. v pátek mě skolila nemoc, takže jsem se celou sobotu krmila všema možnýma lékama, které jsme doma objevila, pila litry zázvorového čaje a nevěřila, že to můžu v nejbližších dnech rozchodit! Ale když jsem se v neděli ráno probudila a byla schopná i cvičit, řekla jsem si, že nemoc je poražena.. takže jsem župan vyměnila za minisukýnku (to mi ale rychle otrnulo,co? :D) a nakonec zvládla i pár hodin v zimě na hokeji! :D

A právě z výletu na hokej je i outfit, který vám představím v dnešním článku.. Že mám moc ráda sukýnky skater střihu jste si už asi všimli.. ale teď se na blogu budou pravděpodobně objevovat ještě častěji, protože mi minulý týden dorazily hned 3! :D Jedna šedivá, druhá černá a jako poslední tahle tmavě modrá. Musím se přiznat, že jsem čekala trošku výraznější modrou a v první chvíli jsem z ní byla trochu zklamaná, ale když jsem vyšla na denní světlo, usoudila jsem, že barva je ideální a tím, že není tak ostrá se bude také určitě lépe kombinovat! :))
Sukni jsem doplnila smaragdovým svetříkem, kamarádčinou Moschino kabelkoutartanovou šálou, která dokáže oživit každý outfit. Kromě toho, že je přímo obří, je taky extrémně teplá, takže se mi snad ještě nestalo, že bych se někdy odněkud vrátila a měla ji na krku.. vždycky ji donesu v ruce, protože mám pocit, že bych v ní umřela horkem! :D

Další novinkou, kromě sukýnky, jsou kotníkové boty, které jsem si objednala z Botova. Chtěla jsem nějaké jednoduché, černé, na nižším podpatku.. a hlavně se zlatými detaily. A věřte mi, že ty zlaté detaily se v závěru zdály jako například "kůže z jednorožce", protože nikde, nikde, ale opravdu nikde boty s jednoduchými zlatými detaily neměli! :D Nakonec jsem na ně narazila právě na Botovu, kde byly za skvělé 4 stovky a tak jsem jim neodolala! :)) Sice nejsou zrovna nejteplejší (= mrznu v nich jako blázen a voda se do nich dostane snad ještě dřív, než vyjdu z domu :D), ale miluju je, takže je teď nosím skoro pořád (ale taky je podezřívám z mé aktuální nemoci! :D).







svetr Benetton, sukně OASAP, šála Front Row Shop, kabelka Moschino, hodinky Esprit, nadkolenky e-marilyn, boty Botovo.cz

Komentáře

  1. Šála krásně září :) Ta sukně se mi líbí, včera jsem na e-bay na ně taky koukala
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám z e-bay dvě (černou a vínovou), ale zklamala mě univerzální velikost do které se sotva nacpu, tím pádem extrémní mini délka a taky materiál.. na to si u téhle stěžovat nemůžu! :))

      Vymazat
  2. Skvělý outfit, obdivuji tě! Já už se na sukni chystám 14dní, ale každé ráno ji zase hodně rychle vrátím do skříně. :D Přemýšlím taky o nějaké takové super teplé šále. :)
    Hezký začátek týdne.
    http://memory-will-forever.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát ♥.. já dřív sukně skoro nenosila, ale došla jsem na to, že když k nim dám teplé punčošky, nebo nadkolenky, udělají lepší službu než kalhoty! :))

      Vymazat
  3. Na 4. a 5. fotce jsi překrásná, Anettko :* Úsměv ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta kabelka primo fyzicky boli...fejk jak bejk...jeste jak napises moschino k takovymu suntu...Aneto a k tve nemoci neni moc co dodat, kdyby ses porad nesvlekala a v mrazech nechodila polonaha asi by to ledacos vyesilo. Mas opravdu krasnou postavu, ale jen proto neni treba chodit bez obleceni, tvoje krasna postava by vynikla i oblecena, skoda za tu lacinost....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mě přímo fyzicky bolí, když se někdo stydí za svůj názor a musí ho psát jako Anonym :) přesto, že jsou moje názory občas až příliš odlišné, nikdy jsem neměla potřebu se za ně stydět a vždy jsme si je uměla obhájit.. a to je něco, co by se měli naučit všichni.
      k Moschino kabelce se už vyjadřovat nebudu.. originál to je a opravdu nemám potřebu to psát stále dokola.
      a oblékání? myslím, že zase tak "letní outfit" to není, abych ho teď nemohla vytáhnout. nebo nosit sukně v zimě je snad zakázáno? promiň.. ale nenapadá mě jediné, co by na tomhle outfitu bylo laciného :)

      Vymazat
    2. takze pokud nekdo nema ucet/blog/nebo nevystavuje svou identitu pod jmenem na internetu, tak se stadi za svuj nazor? toto je nejaka moderni obdoba "joooo ty jen zavidis" ze zakladni skoly co mi unika? Ze nedavam sve fotky na internet spojeny s mym jmenem jako takovym je z prosteho duvodu a to je ochranna osobnich udaju. A to mluvim o jakychkoliv fotkach, nejen tech nahych, ktere postuje s oblibou ty...coz bude zajimave az te v budoucnu dozene. V rovnici s timc o stujes a cim se teoreticky budes zivit a tvymi fotkami kde ti leze spodek prsou, zadek, podvazky apod. to bude asi hodne zajimavy.

      Vymazat
    3. nemusíš mít účet/blog.. komentář je možné napsat pod svým jménem i tak.. a není u toho třeba ani Tvé fotky ;). není to o "závisti", ale o tom, že i kdybych chtěla, názory Anonymů prostě nedokážu brát vážně..

      Vymazat
  5. ty jo úplně záříš :) moc ti sluší ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi sluníčko :) a krásné!

    OdpovědětVymazat
  7. super barvičky a top vlasy!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji :)) a zrovna kvůli vlasům jsem se před odchodem z domu tak vztekala! :D

      Vymazat
  8. Máš krásné vlasy:) taky hodinky a sukně:O
    difdirections.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný outfit Anetko, úplně jsem si zamilovala tu kabelku a šálu :)

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, muzu se zeptat, jestli ti ty nadkolenky padaj? ja jen, ze at mam jakykoliv, tak je mam po dvou krocich srolovany az u kotniku :D predem diky za opdoved. jinak ti to moc slusi :) zavidim ti, ze i v zime muzes nosit takovyhle veci, ja jsem vzdycky nabalena do sedmi vrstev a stejne klepu kosu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahooj, nene nepadají! tyhle mi vlastně nesjíždí skoro vůbec.. teda.. určitě se o nějaký kousíček posunou, ale opravdu neznatelně, protože když si je obleču, není třeba je za celý den vůbec upravit! :) ale když jsem měla svoje první, ještě z ebay.. ty jsem mohla potahovat snad každých pět minut :/ :D.
      a co se mého oblékání týká.. mně je taky zima ve všem.. vrstvy nevrstvy.. tak si říkám, že už je vlastně fuk, jestli mi bude zima o trochu víc nebo míň :DD..

      Vymazat
  11. Moc ti to sluší, ta šála je úžsaná :)

    PS: Právě u mě na blogu probíhá GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  12. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).