Přeskočit na hlavní obsah

Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z červenec, 2014

Baby.. blue ♥

Když jsem na stránkách YesStyle objevila tyhle kraťásky , byla to láska na první pohled ♥.. ale protože jsem s e-shopem ještě neměla žádné zkušenosti, nechtěla jsem se na ně předem přehnaně těšit , abych pak nebyla zklamaná.. Jenomže YesStyle naprosto předčil moje očekávání - nejenže kraťásky dorazily během pár dnů , ale říct o nich, že vypadají přesně jako na fotce, by nebylo fér.. jsou totiž snad ještě 100x hezčí - o materiálu a celkově kvalitním provedení nemluvě! :)) ♥ Až mě mrzí, že je měli jen v baby blue barvě, protože bych je určitě využila i v bílé a černé! :D

Barevné kontaktní čočky 3 Tones Green

Jste spokojené s barvou svých očí? Já jak kdy.. s vhodným líčením se mi moje oči někdy opravdu líbí , jindy zase dokáží podtrhnout líčení jako takové a dát mu tu pravou jiskru.. ale pravdou je, že jsem si vždycky přála oči modré . Začalo to už když jsem byla malá - všechny Barbínky měly modré oči, všechny postavičky ve filmech stejně tak.. a princezny ? Ty byly modrooké vždycky! :D A tak jsem si i já začala přát modré oči.. a protože jsem jako malá nevěděla, že existují tónující kontaktní čočky (nebo ještě neexistovaly? :D) , modré oči jsem řešila po svém - photoshopem (nutno dodat, že to vypadalo všelijak, jen ne přirozeně :D).

Little black dress & Vegetbar Zlín ♥

Outfitové fotky, které vám dneska ukážu, vznikly při středečním západu slunce , když jsme byly s kamarádkou na výletě ve Zlíně . Světlo nám sice nepřálo tak, jak bych si představovala, ale i přesto se mi fotky líbí. Jedná se totiž o foticí premiéru mojí kamarádky Andrejky a historicky poprvé tak můžete vidět outfit, který nefotil přítel! :D :))

Vespa perfumes + soutěž! ♥

Co se vám vybaví, když se řekne Vespa ? Mně jednoznačně skůtry ! A tak mě překvapilo, když mi v e-mailu přistála nabídka otestovat dva parfémy právě od této značky. Na jednu stranu jsem vlastně nebyla tak daleko od pravdy, protože parfémy opravdu spadají pod italskou Vespu, výrobce ikonických skůtrů! Itálie je pro mě synonymem elegance , vkusu .. prostě rájem pro nás ženy. A tak jsem neodolala.. a ráda bych dneska parfémy Vespa představila i vám! :))

Sunny day & top tailored to me! :D ♥

Jak jste si užily víkend ? Já jsem poslední dobou pořád jen vyhlížela sluníčko , abych se mohla konečně opálit.. a když už tropické počasí přijde, ještě k tomu o víkendu, zrovna jsme měli naplánovaný výlet ! :D

Last month's NEW IN ♥

Když jsem nedávno projížděla svým blogem, všimla jsem si, že poslední New In článek přibyl v březnu.. což je teda pěkně dávno! :D A protože tyhle články patří k nejoblíbenějším (a ve zkouškovém jsem se navíc novými věcmi odměňovala jak jen to šlo :D), tak vám dneska ukážu, co jsem si pořídila za květen a červen :)). Když se teď dívám na všechny fotky pohromadě, mám trochu výčitky .. ale protože už třetí týden poctivě pracuju, budiž mi to odpuštěno ! :D

Chain sandals & baby blue crop top ♥

V úterý jsem byla na nákupech s přítelem a kamarády, teda.. kluci byli nakupovat a já jsem dělala doprovod.. a konečně jsem pochopila, proč je pro většinu kluků doprovázení holek na nákupy takovým utrpením! :D Přijeli jsme do obchoďáku, vešli do prvního obchodu, kluci si vybrali (v lepším případě i vyzkoušeli :D), pak druhý obchod.. a hotovo! Nestihla uběhnout snad ani hodina a už jsme klidně mohli jet zpátky domů.. takže nejvíc času jsme vlastně strávili v KFC , kde jsme zakončili naše "náročné nákupy" :D. I když jsem na výlet jela s tím, že "nic nepotřebuju", stejně jsem ulovila dva topy, podprsenku, kraťásky a prstýnek a tak doufám, že se teď zase dlouho nikam nedostanu, protože jsem se zařekla, že letos všechny peníze z brigády  nepronakupuju , ale koupím si  jednu  pořádnou věc! :))

Sérum proti vypadávání vlasů Renokin & Dermaheal

Jak si užíváte prosluněného počasí? Protože už tady snad konečně máme léto v celé své parádě.. a s ním (v mém případě :D) i vlasy v horšímu stavu než běžně, ráda bych vám dneska představila produkt, který dokáže vlásky zase vrátit do formy .

Summer with Triola ♥

Na dnešní den jsem plánovala recenzi .. ale protože vstávání ve 4:45 není nic pro mě, přijdu si úplně mimo provoz :D. Celý den jsem myšlenkama v posteli a místo toho, abych do ní po brigádě opravdu zapadla, jsem strávila odpoledne s kamarádkou na kávě . Teď už je opět večer, na smysluplné psaní se necítím a tak jsem se rozhodla zapojit do výzvy na Blogerky.cz a vytvořit outfit , protože na podobné činnosti se naopak cítím kdykoliv! :D ♥

Neon pink ♥

Dneska mám pro vás outfit , ve kterém jsem vyrazila do města s kamarádkou a pak i na večeři s přítelem. Do města jsem jej doplnila ještě snapback , kterou bych poslední dobou nosila nejraději ke všemu.. ale po kyselých výrazech kamarádky jsem ji při focení outfitu sundala :D..

Rimmel & Sally Hansen review

Dneska bych vám ráda představila pár produktů, které mi dorazily k otestování z ELNINO . Balíček byl překvapením , takže jsem vůbec nevěděla, co na mě v krabici čeká. Vybaflo na mě celkem 5 produktů a i když se mi ne všechny trefily do noty, alespoň měla radost i maminka s babičkou! :D :))

GiVEAWAY s oujees ♥

1. tričko / 2. tričko Tričkům s nápisy/ obrázky jsem nikdy neuměla odolat a i když se rozhodně změnil můj názor na to, jaké nápisy chci na tričku mít (některé moje tričkové poklady bych si teď neoblekla ani na doma! :D), moje láska k nápisům jako takovým přetrvala. Takže když jsem na oujees narazila na tričko s nápisem "Too prety to work" , prostě jsem neodolala :D (včera jsem byla poprvé na brigádě a během prvních pěti minut jsem si zvládla urazit nehet na levé ruce až do krve.. tak si říkám, že jsem majitelkou trička právem! :D)..