Přeskočit na hlavní obsah

Giveaway time ♥


Jak trávíte konec roku? Já už mám za sebou většinu rodinných návštěv a tak si začínám naplno užívat toho, na co jsem se těšila už nevím jak dlouho! - knížky, horká čokoláda, Sex ve městě a Gossip Girl ♥. A protože byly Vánoce, které jsou ideálním časem na rozdávání dárečků, mám pro vás dneska giveaway, která bude mít hned dvě šťastné výherkyně! :)) Co musíte pro výhru udělat? Stačí si jen vybrat, o který z dárečků máte zájem a podle toho splnit pár jednoduchých podmínek..


První výhru do soutěže věnoval e-shop obujsi.cz, na jehož stránkách můžete najít boty, kabelky, legíny a nebo právě punčošky, které získá jedna z vás. Výherkyně získá jedny punčochy dle vlastního výběru a vybírat může přímo TADY.
Pokud chcete punčošky získat, stačí když:
1.) budete pravidelnými čtenáři mého blogu prostřednictvím GFC (modré tlačítko "Připojte se k tomuto webu" v menu).
2.) zaregistrujete se k odebírání newsletteru na webu obujsi.cz
- tento obrázek v menu:
3.) připojíte svůj e-mail, na který vás můžu kontaktovat v případě výhry.

Navíc.. pokud si v e-shopu obujsi.cz koupíte punčochy, při zadání slevového kódu: fashionladyan, obdržíte slevu 30%! :)) Podrobný návod, jak slevový kupon uplatit najdete TADY.


Druhou výhru do dnešní soutěže věnoval e-shop Pěkný život a je jí úžasný make-up Perfecta od Dax Cosmetics, který jsem vám již představovala v recenzi (tady). Pokud vás make-up také zaujal a chcete o něj soutěžit, stačí splnit následující podmínky:
1.) musíte být pravidelnými čtenáři mého blogu prostřednictvím GFC (modré tlačítko "Připojte se k tomuto webu" v menu).
2.) dejte "To se mi líbí" na facebookovou stránku webu Pěkný život TADY.
3.) uveďte, který z produktů byste rádi viděli v další recenzi. Můžete také uvést proč, ale to již není povinné.
4.) připojte svůj e-mail, na který vás můžu kontaktovat v případě výhry.


Pokud chcete zvýšit svou šanci na výhru, sdílejte giveaway na svém facebooku a můžete přidat další komentář! :)

Výherkyně budou vybrány prostřednictvím random.org posledního ledna 2015.
Hodně štěstí :*

Komentáře

  1. gfc: Lucia Kvaššayová
    fb: Lucia kvaššayová
    micka185@azet.sk
    super giveaway :)
    mohla by si napisat recenziu o najakých lakoch na nechty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi puncosky
    Gfc ervulenka
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Sledujem cez GFC ako Barborka :)
    bacikova.b@gmail.com - pod týmto emailom som zaregistrovaná aj na obujsi.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ty punčochy jsem si zamilovala !!!!
    GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná GA, zaujaly mě hlavně punčošky :))
    GFC : Whatever
    zakov77@seznam.cz (odběr novinek mám také na tento email :))

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup:)
    GFC: Januš L,instaggram
    sleduji na fb stránku
    JanaLekesova@seznam.cz
    Uvítala bych nějaké pudry a tvářenky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, opět krásné ceny. :-)
    GFC: Mycakestyle1
    E-MAIL: kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. zaujali ma pančuchy :)
    gfc:kinda difficult
    fb:Júlia Dom.
    juliadreams@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Libi se mi makeup:-)
    Gfc: Kristýna L.
    Pěkný život sleduji
    Určitě bych ráda viděla recenzi na novou verzi Lasting finish foundation 25h od Rimmelu :-))
    kristylastuvkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Make-up. :)
    Gfc: Veronika Tomášková
    Fb: Veronika Tomášková
    Já bych prosila jakoukoli dobrou odličovací vodu/krém. Za těch pár let, co se maluji, jsem nenašla žádnou, která by mi vážně ve všem vyhovovala. Hlavně poslední dobou mi hodně vadí všechy. Dělají mi pupínky a nebo mi s tím nejde vůbec odlíčit.
    email: veronika.tomaskova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná GW,
    děkuji za ni moooc :-)
    Nejvíce mne zaujal make-up.... :-) Jsem takový věčný lovec "toho pravého"...zatím neúspěšně.
    Určitě bych uvítala recenzi na čistící pleťové produkty a krémy Celia s kolegenem a olivovým olejem + krém s kolagenem a kozím mlékem. Také mou pozornost upoutal krém na oční okolí bez parabenů.
    Jsem v podstatě vděčná za všechny recenze....:-) jsem ráda za upozornění na nový produkt (člověk nemůže sledovat všechno...a tak se často stane, že nějaká zajímavá novinka mi unikne) a také se díky hodnoceí můžu vyvarovat produktu, který by mi třeba nesedl:-)
    Podmínky splněny:-)
    Sleduji jako: míša šikulová
    Pěkný slunečný den přeji
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj:) mně by se hodil určitě ten krásný make-up. Podle tvé recenze vypadá dost dobře a i ta barva si myslím, že bude dobře sedět nebo počkám na léto, protože se docela dobře opaluji, tak za pár měsíců už ho budu moct nosit:) do další recenze by mě zajímal Exfoliační a zpevňující cukrový tělový peeling ČOKOLÁDOVÝ. Miluji čokoládu v jakékoliv podobě a peelingy si dopřávám každý týden, takže o tomto bych se ráda dozvěděla něco zajímavého a hlavně to, jestli stojí za to si ho kupovat nebo ne. Všechny podmínky splňuji:) sleduji jako Veronika Langerová (obojí). ver.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Moju priatelku zaujali pancusky. sledujem ako bekekee/Daniel Glod. mail je bekekee@gmail.com Mas uzasny blog gratulujem. a je mozne napisat aj recemziu na nieake panske oblecenie ??

    OdpovědětVymazat
  14. Moc mě zaujal make-up !
    Všechny podmínky sem splnila .. a jako další recenzi bych si přála doporučit nějakou skvělou rtěnku a nebo zajímavé oční stíny, protože po novém roce hledám něco nového a taky inspiraci líčení na plesy ;)
    mail: dlouhajana35@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).