Přeskočit na hlavní obsah

Autumn dress & skirt inspiration ♥


Vím, že s podzimem přichází na řadu džíny, svetry, bundy, kotníčkové boty.. ale když jsem při lovu na párty šaty zabrousila na stránky Sheinside, nestačila jsem zírat.. tolik krásných šatů pohromadě jsem snad ještě neviděla! Nemám problém s tím, si například šaty na ples koupit v květnu a nechat je odpočívat až do února.. ale protože článek by měl být trošku aktuálnější, s vámi se podělím jen o ty, které se dají využít v tomhle nečase období (zbytek mých letních favoritů mám ale samozřejmě uložený! :D).


Baby blue krásky - Myslela jsem si, že s podzimem baby blue kousky uložím na dno skříně a jejich čas přijde zase až s jarem, ale moje baby blue posedlost je tak velká, že spíše než schovat, bych dokázala další kousky nakoupit.. :D Tyhle šaty tak byly láskou na první pohled! ♥ Řešení výstřihu se mi vždycky líbilo a i když do něj nejsem náležitě vybavená, menší velikost by to snad mohla vyřešit! :D
Šedé šaty - Díky své jednoduchosti se dají nosit na milion způsobů - s nejrůznějšími náhrdelníky, s punčoškama, džínovou bundou, ale klidně i se sakem. Barva se mi také líbí.. jak poslední dobou s přítelem nakupujeme nejrůznější věci do nového bytu, který je v tlumených barvách, začínám jim nějak přicházet na chuť! :D :))


Smaragdové šaty & krajkové šaty - Když jsem u Domči (Dom by Dom) četla, že si chce dát stopku od nakupování, slibovala jsem si, že dojednám poslední nákup na votoči a dám si taky alespoň na měsíc pokoj.. a vlastně jsem se několik dnů držela.. do chvíle, než jsme se s kamarádkou schovaly před zimou v olomouckém H&M :D. Stačila chvilka a už jsem si do kabinky nesla smaragdový svetřík.. :D Jak jsem psala už minule - pokud mám nějakou barvu spojenou s podzimem, je to kromě burgundy, právě smaragdová. A kdy je jí v obchodech nejvíc? Zrovna teď! :D
První šatičky mě kromě barvy zaujaly svou jednoduchostí a roztomile řešenou sukní. Druhé jsou pak absolutním "must have" kouskem! Materiál, délka, originální řešení výstřihu.. ano, prosím.. tyhle nutně potřebuju! :D ♥


Asymetrické šaty - Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou všude vyhlížím sukně i šaty právě tohoto střihu.. bohužel bez úspěchu. Jedinou asymetrickou sukni jsem objevila v Lindexu, ale oblečená mi vůbec neslušela, takže na svůj "asymetrický poklad" stále ještě čekám. Tyhle šaty jsou super univerzální kousek - s koženou bundou do školy, s výrazným náhrdelníkem pak klidně na párty :).
Červené mini - Červené jsem dlouho nemohla přijít na chuť, protože jsem si v ní připadala jako nějaká latinsko-americká tanečnice salsy :D.. ale pravdou je, že brunetkám dává červená ještě větší jiskru. A i když v mém šatníku červená asi nikdy nebude převládat, na párty šatech mi přijde super. Vlastně.. konkrétně tyhle šaty se mi líbily nejvíc právě v červené :)).


Dlouhé černé - Vím, že plesová sezóna je ještě celkem daleko, ale na druhou stranu.. na nákup plesových šatů není vlastně nikdy dost brzy! :D Vždycky jsem obdivovala šaty, které nosí celebrity na červený koberec - celé průhledné, přesto vždy většinou kryjí, co mají. Tyhle šaty nejsou průhledné, mají tělovou podšívku a tak mi přijdou takovou verzí pro "běžné smrtelníky"! :D :))
Modré s volánky - V šatníku nemám snad ani jednu věc této barvy.. a možná právě proto se po ní poslední dobou dívám čím dál častěji. Jediný problém vidím v jejím kombinování - většinu věcí mám ve výrazných barvách a v kombinaci s touhle modrou by si určitě nerozuměly. Proto mi přijde ideální, vyřešit moji "modrou touhu" právě prostřednictvím šatů! :D :)) A i když mám raději šaty krátké než dlouhé, tyhle svoji délku až na zem ideálně vyvažují rozparkem a roztomilými volánky! :)


Mini s krajkou - Podobnou sukni jsem si zkoušela v létě v Zaře, ale protože krajková spodnička nebyla domyšlená, trhala se už na ramínku. Tahle sukýnka má snad milion pozitivních recenzí, takže podobný problém s ní s nad nebude, navíc i materiál vypadá líp. Prodává se v šedočerné kombinaci, nebo čistě černá.. u mě vede jednoznačně první varianta, protože se mi moc líbí, jak krajka vyniká ♥.
Černá s růžemi - Přestože květovaný vzor patří jednoznačně k teplému počasí, v kombinaci s černou mi přijde jako dělaný na podzim. Sukně s nejrůznějším potiskem jsou moje srdcová záležitost a jelikož mě moje neonová sukně se zebrama už nějak táhne, je čas za ni najít náhradnici.. tuhle květovanou krásku bych brala všema deseti! ♥

A jak se můj Sheinside výběr líbí vám? Vybraly byste si? :))

Komentáře

  1. Já bych si teda určitě vybrala, spíš bych měla problém s tím, co si mám vybrat, protože šaty a sukně jsou to fakt krásný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Tak teda :DD nejen ze se mnou nedrzis nenakupovaci umluvu, ale jeste provokujes clankem s krasnejma satama, pritom uz jsem si dala definitivni tecku nad online nakupama :D sakra sakra, vsechno spatne! ty asymetricky saty miluju a braka bych je hned! ale!!! ja to vydrzim :D koupila jsem si zatim jen nahrdelnik (protoze to neni obleceni, cha :D)
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem obluda roku.. objednala jsem dvoje!!! :(( :D ♥

      Vymazat
  3. Tak ty šatky jsou krásný!
    Super blog! Nechceš se vzájemně sledovat?:)) (google, fb, instagram)


    Vik Ladyla - fashion blog

    vik-ladyla.blogspot.cz
    instagram
    facebook

    OdpovědětVymazat
  4. That baby blue dress is amazing!

    www.julialundin.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné kousky líbí se mi vše ..!!

    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ty první zelené šaty jsou nádherné, moc se mi líbí tahle tmavě zelená barva :)

    OdpovědětVymazat
  7. Květovaná sukně je nádherná!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné šaty :) Ty smaragdové bych těžko nechávala v obchodě :-D

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  9. Ty burgundy šaty jsou úžasné, stejně tak kožená sukýnka a padly mi do oka i ty šedé šaty z druhého řádku a minisukně s krajkou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).