Přeskočit na hlavní obsah

Jak nosit šperky?

Fuchsia outfit
1. náušnice - TADY

Viděly jste už novou výzvu pro blogerky ve spolupráci s Klenotnictví online? Já si jí všimla hned, když se na stránkách objevila, ale protože mě dneska ráno čekala zkouška, na kterou toho bylo opravdu kvantum (a já si navíc nedokázala nechat ujít sobotní Majáles :D), na výzvu mi nezbyl čas..

Jenomže když jsem se dneska odpoledne dozvěděla, že výzva je prodloužena, nedalo mi to a místo učení na další zkoušku jsem se rozhodla odreagovat.. a tak jsem si pro vás připravila pár koláží "jak nosit šperky". Sama pár šperků doma mám, ale šetřím si je, protože si říkám, že pokud si nějaký z nich vezmu na běžné nošení, určitě ho jako na potvoru někde ztratím! :D Takže šperky mi zůstávají spíše na slavnostní příležitosti.. a vzhledem k tomu, že se blíží přijímání mého brášky, nějaký nový poklad bych určitě uvítala (mimochodem.. už teď se můžete těšit na outfit, mám jej naplánovaný snad čtvrt roku :D :)) ♥. A jakým šperkem bych jej nejraději doplnila už můžete vidět na zmiňovaných kolážích..
Který se nejvíc líbí vám? :))

Gold outfit

2. náušnice - TADY

Orange outfit
prstýnek - TADY

Tento článek byl vytvořen jako výzva pro Blogerky.cz ♥.

Komentáře

  1. Nejvíc se mi asi líbí ta první kombinace, ale i všechny vypadají suprově :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíc líbí poslední kombinace. První je na mě moc sladká a druhá moc slavnostní. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě určitě první outfit, letos jsem taky podlehla růžové :D Stejně tak se mi nejvíc líbí první náušnice. Čekají mě státnice, takže když se zadaří, jako dárek od dědy by mě určitě potěšily.

    OdpovědětVymazat
  4. všechny kombinace vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné. Líbí se mi všechny kombinace :)

    OdpovědětVymazat
  6. To HM psaníčko z první koláže prostě nemá chybu! Ale ve fuchsiové se mi asi líbí ještě o trošku víc :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Náušničky z druhého obrázku mám, dostala jsem je loni za maturitu. Jsou úžasné, už několik kamarádek mi je chválilo :-)

    OdpovědětVymazat
  8. 2. a 3. kombinace, BOMBA!! ♥ máš moc pěkný vkus ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vsetko je uplne super! Ta sukna a topanky z toho druheho sa mi hrozne pacia. Urcite mrkni aj k nam na give away myslim ze ta zaujme ;)

    OdpovědětVymazat
  10. celá prvá kombinácia wau ! dievčenská, jemná :) krásna :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, všechny tvé ''outfity'' jsou báječné! Nejvíce se mi líbí verze č. 2, zlato černou kombinaci miluju ♥

    OdpovědětVymazat
  12. První kombinace je super :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Třetí kombinace je naprosto parádníí ! Romča

    OdpovědětVymazat
  14. Safra,zlatá s černou vypadá fakt dobře..začínám litovat,že mam všechnos tříbrný :D

    OdpovědětVymazat
  15. Chci tu sukni z posledního obrázku ! <3

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).