Přeskočit na hlavní obsah

Jarní wishlist Reserved ♥

Už jste viděly novou jarní kolekci Reserved? Kromě krásné švédské modelky Fridy Gustavsson, která je její tváří, je "kus" i samotná kolekce! :D A protože koláže vytvářím moc ráda, rozhodla jsem se zareagovat na výzvu Blogerek a vybrala jsem z jarní kolekce kousky, které mě zaujaly nejvíc :)
A jak se nová kolekce Reserved líbí vám? Už máte hotový svůj jarní wishlist? :))

Reserved Spring Collection 2014

1. Džíny miluju.. a čím originálnější, tím lepší ♥ Loni jsem si koupila jedny skvělé s ombre efektem. Bohužel zhruba o dvě velikosti menší, než bych potřebovala. Ale poučila jsem se dostatečně.. když nakupujete na internetu, sledujte velikostní tabulky! :D Takže nové světlé džíny bych určitě uvítala :))

2. Mikiny nosím moc ráda - na téhle se mi líbí potisk, který vyloženě přivolává léto ♥ Navíc je v mentolové, kterou mám ze všech barev s létem spojenou snad nejvíc :)) A střih jako takový je taky super (ta "šňůrečka" je rozkošná! :D)

3. Všechny kočičí trička na které narazím, okamžitě kupuju! :D A tohle stojí jen 199,- ♥

4. Námořnický styl jsem nikdy moc nemusela, ale k narozeninám jsem dostala úžasné náušnice kotvy a od té doby bych kupovala všechno jen s modro-bílým pruhem :D Tohle tričko úplně vidím k bílým slimkám ♥

5. Dřív jsem nosila jen džíny, ale čím jsem starší, tím víc se mi líbí i elegantnější kalhoty. Tyhle mají úžasný střih a navíc jsem bílé kalhoty ještě nikdy neměla.. Kdy jindy si je pořídit, než s blížícím se teplem? ♥

6. Mentolová ♥.. konečně bych měla botky ke kabelce :))

zdroj fotek: Reserved

Komentáře

  1. ja by som si vedela v novej kolekcii reserved vybrať. Len ceny niektorých kuskov sa mi zdaju zbytočne drahé... ale každopádne aj tak Reserved patrí k mojim top obchodom, kde rada nakupujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty botky by se mi také líbili :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. tie topánky sú krásne, tiež by som také brala :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  4. Mentolové lodičky jsou nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké jsou ty mentolové lodičky ;).
    xx
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju Reserved! Už jsem se zaradovala, že mají online shop, ale zase nic :-( Přece jenom v obchodech není takový výběr..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak je to bohužel s většinou obchodů :( vždycky mě něco nadchne v nové kolekci, ale v obchodech se to třeba ani neobjeví..

      Vymazat
  7. Haha, koukám, že se nějakej píárista přepsal a místo Frida napsal Firda a vy všechny ve svých "neutrálních" propagačních rozjuchaných článcích ten překlep pouštíte dál.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji za upozornění :)) modelku jsem předtím neznala a jména jsou v dnešní době už všelijaká, tak jsem se ani nepozastavila nad tím, že to asi bude zkomolenina Fridy.. A ano, článek je čistě propagační, stejně jako každá výzva blogerek, ale je to logické, nikdo Ti zadarmo kabelku nedá.. navíc, nevidím důvod, proč o kolekci nenapsat, když je vážně hezká :))

    OdpovědětVymazat
  9. Reserved miluju ♥ už se těším, až vyrazím na trička a tentokrát mě zaujaly i džíny ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).