Přeskočit na hlavní obsah

OOTD - Shopping outfit


Víkend jsem strávila s přítelem, jeho maminkou a ségrou, na nákupech. Vyrazili jsme v 9 ráno, domů přijeli kolem 5. Jako asi každá holka - nákupy miluju, ale už při cestě domů mě přepadla taková únava, že se mi pak nechtělo ani vystoupit z auta :D Po večeřeli mě přítel přemluvil, ať si jdu chvilku lehnout (asi jsem musela vypadat vážně strašně :D).. usnula jsem v 8 a probudila se až další den na oběd, ve 12.. A klidně bych ještě pár hodin spánku zvládla! :D Taky se někdy cítíte tak strašně nedospaně, že byste prospaly klidně 2 dny vkuse? 
Na nákupy jsem vyrazila v outfitu, který už na běžné nošení, vzhledem k zimě, není použitelný.. Ale na den strávený v obchoďáku, je přímo ideální - nenávidím, když je mi v obchodech horko, pak mě ani nebaví, si cokoliv prohlížet a nejradši bych už šla honem ven.. Sáčko jsem si pořídila při otevření Šantovky a v kombinaci s botkama se mi hrozně líbí. Měli jej ještě v bílé, tak často přemýšlím, jestli jsem vybrala správně (nejraději bych měla obě! :D)






sako a tričko H&M, džíny Amisu, náušnice Takko, hodinky Esprit, náramek Lindex, kabelka LYDC, botky Mango


"New in" článek pro vás tentokrát bohužel mít nebudu, protože vlastně všechno, co jsem si vybrala, už putovalo k Ježíškovi :)) Jedinou věcí, kterou jsem si dovezla a můžu vám i ukázat, je náramek z Gate.. Hrozně se mi líbí s hodinkama a mým druhým náramkem "faith" :))♥
A co vy? Líbí se vám více náramků na ruce, nebo upřednostňujete třeba jen jeden výrazný? :)




Přihlásila jsem se do soutěže, kterou pořádá czech fashion blogs ve spolupráci s botovo. Budu moc ráda, když mě podpoříte svým "To se mi líbí" na facebooku - TADY.
Předem děkuji ♥

můj soutěžní výtvor



Komentáře

  1. Moc ti to sluší Anetko ♥ jinak spací dny mám teď skoro pořád. Spala bych jako mimčo, nic se mi nechce a to mám první zápočty, hrůza :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Míšo :* taky už mám zápočty a místo abych se vrhla na učení a snažila se všechno dohnat, dělám cokoliv, jen abych se učit nemusela :/:D

      Vymazat
  2. jee dlouhé vlásky jsou moc hezká změna (i když mi stejně asi na tebe sedí víc kratší).jinak super outfit, moc ti to sluší, ostatně jako vždy! a hodně náramků se mi an ruce líbí, jen vždycky když ráno pospíchám, zapomenu si vůbec nějaký vzít
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to je milé, děkujůů :* ještě pořád jsem nepřestala litovat, že už nemám "svoje" vlásky, takže si chci občas dělat radost alespoň takhle :D :))
      a k tomu rannímu nestíhání - obvykle nosím do školy jen hodinky.. víc prostě ve spěchu nezvládám :D

      Vymazat
  3. Parádní outfit, vypadáš nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásna! :) no o spánku ani nehovor, spala by som stále :D

    OdpovědětVymazat
  5. krásný outfit! :) máš úžasnou kabelku, takovou si přeji od LYDC též! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní outfit! :) Já jsem náramkům přišla na chuť teprv nedávno, asi před měsícem, a od té doby na ně nedám dopustit! :D Mám jich radši na ruce víc. Začínám pokukovat i po hodinkách, ty mi chybí. Ty tvoje jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Martinko :))* já nosím náramky taky teprve chvilku.. snad půl roku? zato na hodinky nedám dopustit už dlouho :) ale musím se přiznat, že konkrétně na těchto mám špatně nastavený čas, takže je používám jen jako doplněk :D

      Vymazat
  7. Skvelý outfit! :) A spať by som aj ja spala stále :D Len to ,bohužiaľ, nie je veľmi možné..
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. kabelečka krásna - kde ich predávaju?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) kabelku jsem koupila tady: http://www.fashionshop.cz/

      Vymazat
  9. Juu outfit je parádní! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tady ti to moc sluší ! :) Já bych v zimě spala pořád - jako medvěd :D
    PS: Vlasy vypadají skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Když koukám na ty fotky, tak mi připadá, jak kdyby byly někde z léta, já mrznu v kabátu :D Sluší ti to jako vždycky.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásna si :) strašne ti to pristane :)) a tie vlasy :) aj ja by som brala :D

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Wooow to vypadá úžasně, Ty, hodinky a náramky! Hrozně ráda takové hodinky nosím a kombinuji k nim různé náramky, nejradši mám friendship bracelets. :)

    OdpovědětVymazat
  14. To sako má perfektní detaily:-)

    http://www.changingroom.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Super krásný a na pohled pohodlný outfit ;-) Děkuju za pozvání na giveaway ráda mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Wow, toto je aka krasa, mas skvele sacko a kabelku, naozaj naozaj ti to pristane. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Máš veľmi pekné sako a boty! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  18. Nádherná kabelka! Brala by som taký náramok...pekný. :)

    OdpovědětVymazat
  19. pekný náramok :)
    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. Máš tady krásně namalované oči ;) ty stíny jsou perfektně decentní :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tá prvá fotka je velice vydarená! :)
    Inak tiež v poslednej dobe by som len spala, ale nemala by som, lebo o pár dní už mám 3 skúšky... :D

    OdpovědětVymazat
  22. WOOOW! Outfit presne podle meho vkusu! Prodej mi to vsechno prosim, tyhle kousky ve svem staniku chci :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).