Přeskočit na hlavní obsah

Make your life better ♥


Dneska bych vám ráda představila Mixturam.
Je tady podzim a s ním také období chřipek. Čím dál častěji teď v tramvaji slyším někoho kašlat, smrkat,.. prostě zima opět udeřila v celé své síle! Takže když se mi naskytla možnost spolupráce s firmou Mixturam, přišlo mi to, jako skvělé načasování :))
Mixturam jsou vlastně vitamíny na míru. Je úplně jedno, jestli vás trápí nedostatek energie, oslabená imunita, nebo třeba přehnané nároky ve škole/ v práci. Na stránkách Mixturam si můžete vytvořit vitamíny přesně podle vašich individuálních potřeb.


Když jsem si šla vitamíny míchat, hrozně mě bavilo, že můžu přihodit od všeho trochu a opravdu jsem si to užívala :D Jenomže pak jsem si řekla, že bude možná lepší nechat výběr na profících - takže jsem vyplnila krátký "dotazník", ve kterém jsem zaškrtla, co mě "trápí" nejvíc a teď se nemůžu dočkat, až balení "zlikviduju" a budu se cítit jako znovuzrozená! :D


Poslední dobou se na mě totiž opět podepisuje můj otřesný životní styl (jít spát o půl 2 a vstávat v 6, proč ne?:/).. Jenomže povinností stále přibývá a já mám pocit, že místo všech kabelek, botů a kosmetiky, bych si teď nejvíc potřebovala koupit čas a všechno pořádně dospat.. Ale čas "zatím" v prodeji nemáme, takže jsem vsadila na Kola semínko a Chlorellu, z nichž jsou mé "kouzelné" pilulky stvořeny (tady jsou uvozovky opravdu důležité, žádné halucinogenní účinky nečekejte!:D)


Vím, že jde hlavně o účinek, ale nemůžu si pomoct - jsem hrozně nadšená z toho, že si můžete na balení vybrat vlastní nápis. Takové detaily.. to je prostě něco pro mě! :D :)) ♥


A jak se myšlenka vitamínů na míru líbí vám? :))

Komentáře

  1. už ho skoro dobírám a účinky jsou vážně znát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to mě těší, já jsem teprve na začátku, tak jsem zvědavá na výsledky :)b

      Vymazat
  2. to je skvelej napad, jeste jsem o tom nikde neslysela:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se to nelíbí. Raději se snažím žít zdravě, jíst zdravě a pestře a světe div se, ono to funguje. Nejsem příznivcem toho, abych do sebe na místo zdravé stravy cpala tabletky a "vitamíny". Samozřejmě, pokud má někdo zdravotní problémy, tak užívá preparáty, které mu pomáhají, ale to pak rozumný člověk asi sáhne po něčem jiném než tomhle Mixu. Ty tabletky jsou poslední dobou na spoustě blozích a tím spíš bych se jim vyhnula obloukem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naopak proti "vitamínům" nic nemám. Jím ještě tabletky na vlasy a ty si nemůžu vynachválit..
      Zdravé jídlo je samozřejmě důležité, s tím jednoznačně souhlasím, ale někdy jen jídlo a zdravý životní styl nestačí.. Od chvíle, co mi zemřel dědeček má pořád strach o všechny ostatní, které mám ráda.. někdy kvůli tomu ani nemůžu usnout.. Mixturam tabletky jsem si "namíchala" i proti úzkosti, takže si nemyslím, že bych se zbytečně ládovala práškama :)

      Vymazat
    2. Já to samozřejmě neodsuzuji, jen na mě tento projekt nepůsobí nějak moc důvěryhodně. O úzkosti vím své, ale sama jsem jí řešila jiným způsobem. Každopádně doufám, že to u Tebe brzy odezní :)

      Vymazat
    3. Any jak se jmenují ty tabletky na vlasy, něco bych takového potřebovala:) Jinak já užívám Centrum a to si teda taky nemůžu vynachválit. A doufám,že se zbavíš úzkosti, život je těžký,ale máš okolo sebe hodně milujích lidí,kteřou jsou naživu ! .)

      Vymazat
    4. Any a jak se prosím jmenují ty tabletky na vlasy,něco takovéh sháním. Jiank používám centrum a ten si nemůžu vynachválit. Moc ti přeju,aby jsi úzkost překonala a ty to určitě zvládneš, mš okolo sebe hodně milujícíh lidí,kteři jsou živí a jsou tu pro tebe :)

      Vymazat
    5. Kacenka: chápu, znám hodně lidí, kteří se snaží "chemii" vyhýbat :) já jsem typ člověka, který rád vyzkouší všechno, tak jsem zvědavá, jak se budu cítit, až balení doberu!

      Vymazat
    6. Lena Salová: děkuji Leničko, jsi hodná :))* na vlasy mám Donna hair a jsou vážně super! v blízké době plánuji recenzi, tak třeba Tě článek naláká :))

      Vymazat
    7. Ahoj, zdravím z Mixturam.cz, díky za skvělou diskuzi. Jsme moc rádi za vaše názory, pomáhají nám o službě dál přemýšlet. Samozřejmě, zdravá pestrá strava a zdravý životní styl je skvělý, říkám to všude a všem, že pokud by se takhle zodpovědně chovali všichni, řadu léků a chemických přípravků bychom vůbec nepotřebovali. Bohužel, z vlastních zkušeností víme, že drtivá většina lidí to u nás takto nedělá a je to pro ně jen nedosažitelný ideál. Proto jsou pro ně vitamíny, bylinky a další látky užitečné. Nehledě na fakt, že všechno se nedá dohnat jen zdravou stravou a pohybem. Když má někdo problémy třeba s klouby, tak určitě látky doplňovat potřebuje. Je to ještě mnohem komplikovanější. Kdo by se o to zajímal víc, tady je link na článek, kde to vysvetluji podrobněji http://www.lucifrid.com/2013/11/jak-jsem-potkala-bolka-ale-ne-lolka.html. V úvahu je potřeba brát i to, že množství vitamínů a dalších potřebných látek se při dnešní formě intenzivního a umělého pěstování, výroby a prodeje ve formě velice nekvalitních potravin v obchodech vytrácí. Už to tedy není zdaleka tak kvalitné jako třeba před 10, 20 lety. Pak bych chtěl ještě upřesnit tu chemii, o které se tady mluví. Většinu látek, které v nabídce máme, jsou totiž bylinky a přírodní extrakty, nejde o žádné umělé chemické látky, viz echinacea, rakytník, acaí, ostropestřec, chaluha, ženšen a desítky dalších. Jsou tedy naprosto totožné s variantou, která někde roste v přírodě. Některé "chemické" látky v nabídce pochopitelně máme (je to označeno), protože si to lidé žádají, je ale na každém, jestli si je chce namíchat. Jde většinou o látky, které nelze v podobě běžné stravy získat jinak nebo by to pro uživatele bylo hodně komplikované (např. z hlediska množství účinné látky, kterou by denně v podobě běžné potraviny, která danou látku obsahuje, musel sníst). A na závěr bych chtěl uvést ještě jeden zásadní rozdíl mezi Mixturam a některými běžnými tabletkami a vitamíny, které si lidé kupují v lékárnách nebo supermarketech - my je nevyrádíme masově v Číně ze surovin neznámého původu, odebíráme většinu látek od místních nebo evropských výrobců, pěstitelů nebo dodavatelů. Snad jsem to tedy dostatečně vysvětlil. Když tak se ptejte, jsem k dispozici... Tomáš Valenta, Mixturam.cz.

      Vymazat
  4. Jé ten vlastní nápis,úžasný!:)

    OdpovědětVymazat
  5. nevím, nějak moc nemám v lásce "jíst" tabletky, ale zas je to super nápad:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. To je ideál! :) :D Asi si taky pořídím. Už jsem to viděla na pár blozích, ale vždycky jsem překlikla a nedala tomu šanci...

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek - moc jsi mě inspirovala! Je to geniální ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Zajímavý tip:).
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. ja skôr ako vitamíny uprednostňujem ovocie a zeleninu..ale zas nemusí to byť zlé :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).