Přeskočit na hlavní obsah

Joys of last days ♥


Protože poslední půlrok byl nejhorším obdobím mého života, šlo to znát i z několika článků.. a tak jsem se rozhodla na věci podívat z jiné stránky a podělit se s vámi o to, co mi za poslední dny udělalo radost :))

1. Nové nehty
Miluju výrazné nehty! Ale zároveň jsem strašná puntičkářka - takže když mám například červené nehty, nemůžu mít růžovou rtěnku nebo oblečení, které by se s červenou bilo :D A protože mi mé předchozí nehty, co se týká kombinování, daly opravdu zabrat, rozhodla jsem se trošku opičit po kamarádce a dala si "mléčné" :)) ♥ Jsem z nich nadšená a konečně můžu nosit to, na co mám zrovna náladu! :D


2. Výhra v giveaway u Nikolky - TADY
Přihlásila jsem se do bloggeru a jako vždy jsem se první chtěla podívat na vaše články.. Všimla jsem, že Niky vyhlašuje Giveaway.. a protože jsem byla zvědavá, kdo vyhrál, ihned jsem klikla.. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla vyhrát, takže jsem se jen pobaveně dívala na své jméno :D:))
Vyhrála jsem tričko dle vlastního výběru od trickovy.cz . Shodou okolností jsem od nich zrovna nedávno už jedno tričko obdržela - dala jsem jej jako dárek příteli a bylo mi trošku líto tatínka, kterému jsem už odmalička dávala dárky při každé možné příležitosti (tolik "Valentýnek", jako on ode mě, nemá nikdo!:D) Takže jsem vybrala tričko pro tatínka.. teda -  vybral si jej sám.
Když jsem jej pak poprosila, jestli si ho můžu vyfotit, bez váhání souhlasil.. Po zkušenosti s přítelem a zbytkem rodiny jsem se raději zeptala, jestli můžu zveřejnit i "fotky hlavy" - neprotestoval.. právě naopak.. Focení si opravdu užil! A mě konečně dochází, po kom jsem zdědila lásku k focení a smysl pro humor :D ♥




3. Brandnooz
Už víte, jakou mám poslední dobou "úchylku" na Ladybox.. takže když jsem zjistila, že se v ČR má objevit také Brandnooz, chtěla jsem jej vyzkoušet! :))
Brandnooz je zaměřen na testování "dobrůtek", takže jím chci vlastně také udělat radost bráškovi, který se vždycky nemůže dočkat, až mi dorazí LB a je přímo nadšený, když je v něm třeba sprchový gel, nebo cokoliv, co může také vyzkoušet.
Protože na první balení teprve čekám, nemůžu vám o něm říct víc, než že se na něj těším :D:)) Má obsahovat pouze plné produkty, což je jednoznačná výhoda (čím víc jídla, tím líp! :D)
Cena je 199 Kč (poštovné zdarma) a pokud se chcete dozvědět víc, kukněte TADY.


4. Grumpy cat
Poprvé v životě jsem objednávala z romwe a i když bylo dodání delší, než jsem očekávala - z objednávky jsem naprosto nadšená! :D ♥
Jsem si jistá, že se určitě najde hodně lidí, kterým se mikina nebude líbit, ale já ty nápisy prostě můžu! A grumpy cat? Viděla jsem ji na nespočtu fotek, ale vlastně nikdy jsem ji neviděla na videu.. takže když mi ji včera přítel pustil, opravdu jsem se pobavila :D.. Je rozkošná a "je mi ctí" ji nosit na mikči! ♥
video najdete třeba TADY



5. Yves Rocher
YR mám poslední dobou čím dál raději, takže když mi minulý týden domů přišel letáček plný akcí, neváhala jsem a hned po víkendu jsem vyrazila na nákup.
Pořídila jsem si pár věcí, po kterých jsem pokukovala už dlouho a jako dáreček jsem dostala roztomilého medvídka, velký hebký pléd (k nákupu nad 350,- byl za 69 Kč) a ještě jsem dostala 5 věrnostních razítek jako bonus :))
Navíc teď do obchodů míří "Vánoční edice", takže se už nemůžu dočkat třpytivých sprchových gelů ♥



6. Kabátek
Snad celý podzim jsem sháněla béžový kabátek! Nevím, jestli se to zdálo jen mně, nebo jste si toho všimly také, ale tento rok musel být zaměřený na černé kabáty! Jenomže já jsem si černý pořídila zrovna loni a po béžových jakoby se slehla zem..
Nakonec jsem ale byla přece jen úspěšná a na můj kabátek snů narazila v Mohitu.. Barva je přesně taková, jakou jsem si představovala, dělá pěknou postavu, límec mu dává jiskru a navíc má ideální délku, takže si jej nebudu tak moc špinit :)
Když jsem chystala článek, někam jsem hodila fotku a teď ji prostě nemůžu najít :/ Takže než se objeví v outfitu, mám pro vás alespoň "mobilovou kvalitu"..


7. Módní přehlídka Louis Vuitton Spring/Summer 2014
Poslední, o čem bych se ráda zmínila, je tahle módní přehlídka od LV.. Nemůžu si pomoct, ale je naprotosto kouzelná ♥


A co za poslední dny udělalo radost vám? :))

Komentáře

  1. Tatínek je skvělý! :D

    OdpovědětVymazat
  2. mnam, ten box s jidlem vypada skvele :D objednala bych si, ale akorat by me to nutilo se rvat sladkym :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. občas mám dny, kdy se mi nechce fotit ani rtěnka na recenzi a nejraději bych se jen vyvalovala v posteli s hromadou jídla.. takže jsem moc ráda, že to teď můžu omlouvat tím, že prostě musím, protože testuju brandnooz! :D

      Vymazat
  3. Bačkůrky!:) Táta působí jako strašný sympaták..a ta mikina je bezpochyby originální!

    OdpovědětVymazat
  4. :) super veci :3 to tričko s grumpy cat je úžasné :)

    http://love-me-cause-im-famous.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. tatínek mi připadá nějaký povědomý a je to super, že se takhle nechal vyfotit! to oceňuju :)
    a mikinu s grumpy cat chci taky, miluju ji <3

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek :-) kabatek Ti padne jako ulity ;-) a o té krabičce Brandnooz slyším poprvé, už se těším na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :* také jsem na krabičku narazila úplně náhodou.. a když budeš hodná, klidně se o dobroty i podělím! :D

      Vymazat
  7. Krásný kabátek :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. tvůj tatka vypadá strašně sympaticky :)
    krásný kabát <3 takový typ článků se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten kabátek je tak krásný! Moc ti sluší :) Já hledám nějaký tmavší hnědý a nic, prostě nikdy nic :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No abych pravdu řekla, prošly mi rukama desítky kabátů.. ale tmavší hnědou jsem teda neviděla nikde :(

      Vymazat
  10. nema ten stejny kabat, akorat v sede barve i francebaby? Zda se mi ze je to ten samy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, nemáme stejný :)
      já mám na knoflíčky a z klasické "kabátoviny", Jituška má podle fotek materiál jiný, a taky má větší límec.. myslím, že podobnost je dána tím, že jsou ze stejné kolekce :))

      Vymazat
  11. Úžasný príspevok, zaujal aj pobavil, hlavne ten svetrík s mačkou :D Btw úžasné papučky Keep Calm, a krásne nechtíky na druhej fotke :) No ako vidím, nie som jediná, ktorej sa tvoj blog páči :)
    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY: TU

    OdpovědětVymazat
  12. ja som plánovala celú jeseň že si kúpim nejaký farebný ale nakoniec som zas a znova volila čierny.

    OdpovědětVymazat
  13. Je super vidět, že má někdo tátu jako já, většinou to jsou takový ti mrzouti, co o sebe ani nedbají :) Vypadá moc příjemně a sluší mu to!

    OdpovědětVymazat
  14. Ježiš táta je sympoš! Fakt k němu to tričko sedí! :D A číča je fajn!

    http://www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. jéé odkial máš prstienky z prvej fotky?:)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty papučky jsou sladké :))) Super kabátek, ten je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  17. Ty prstýnky jsou nej! PS : Máš správného tátu ;)

    OdpovědětVymazat
  18. To jsou strašně super věci, hlavně ty první bačkůrky. Jsem tvůj nový follower, máš krásný blog :)

    EJNET

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).