Přeskočit na hlavní obsah

Autumn favorites ♥


Dneska bych vám ráda představila produkty na rty, které teď na podzim nosím nejčastěji a také nejraději :) Snažila jsem se je seřadit od nejvíce oblíbeného, což ale rozhodně neznamená, že by lak od Rimmelu nebyl skvělý :))



1. Rimmel by Kate Moss - matná 107
Nemůžu si pomoct, ale dle mého, je tohle snad největší zázrak ve světě rtěnek. Rtěnka má být matná, s čímž jednoznačně souhlasím, ale na rozdíl od pár jiných matných rtěnek, které vlastním, se úžasně aplikuje! Navíc vydrží opravdu dlouho, barva neztrácí intenzitu a ani se nerozpíjí. Ať se snažím sebevíc, nenapadá mě nic, co bych rtěnce vytkla - možná by se jen mohla vyrábět ve více barvách :))
cena: 129,-


2. Color Boost od Bourjois - odstín 03 - Orange Punch
Zamilovala jsem si jej po první aplikaci a abych byla upřímná, "na druhém místě" se nachází jen proto, že jsem momentálně absolutně podlehla všemu matnému! :D
Ale teď už k samotné "tužce".. První, co musím pochválit, jsou barvy - vyrábí se v červené, růžové a kouzelné oranžové. Všechny jsou naprosto perfektní! Já jsem jako první podlehla oranžové, ale pak jsem neodolala a přikoupila ještě červenou :D
Aplikace je víc než jednoduchá, barva je na rtech krásně pigmentovaná a i když je po jídle třeba rty znovu domalovat, nebrala bych to jako velký zápor. Tužku mám už déle než 2 měsíce a skoro jí neubylo - přestože ji nosím nejčastěji :)
cena: 249,-


3. Yves Rocher - odstín Rose Somptueux
Tato rtěnka je pro mě velkým překvapením.. Abych byla upřímná - kdyby před pár měsíci nebyla v Ladyboxu, ani by mě nenapadlo si ji pořídit, protože jsem Yves Rocher nikde nebrala jako značku dekorativní kosmetiky.
Barva je krásně pigmentovaná a dokonce mi ji chválilo už několik cizích lidí. Aplikace je snadná, výdrž prvotřídní! Můžu ji mít na rtech klidně celý den a pořád vypadá skvěle.
Balení je také krásné - elegantní a luxusní zároveň.
cena: 309,-


4. Dermacol srdíčkový balzám na rty Love Lip - odstín 02 - broskev
O balzámku jsem psala recenzi nedávno, najdete ji TADY.
cena: 79,-


5. Lak na rty Rimmel - odstín 102 - Nova
U laku mě jako první okouzlila rozsáhlá paletka barev, ve kterých se vyrábí. K sehnání je v sedmi barvách z nichž každá je krásně pigmentovaná. V drogerii jsem strávila více než půl hodiny, než jsem se konečně rozhodla pro barvu, kterou si odnesu.. Nakonec vyhrál odstín 102, který mi sedne jako ulitý. Měla jsem zálusk ještě na odstín Phenomenon, který mi ale bohužel vůbec nesedí. Od přírody mám rty spíše výrazně červené, takže se mi při otevření pusy rty nepřirozeně dělily.
Aplikace je jednoduchá, stačí nanést opravdu jen trošku barvy, protože pokud má barva dobře držet, musí nejdříve pořádně zaschnout. Výdrž je opravdu kvalitní - jídlo, pití.. Vlastně jsem jej nikdy během dne nemusela upravovat :)
cena: 139,-


A jaké jsou vaše top rtěnky/ balzámy/ lesky/? na rty pro tento podzim? :))

Komentáře

  1. Ten prvý rúž vyzerá fakt skvelo :) asi si ho tiež kúpim :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. rimmelku ve 107 mám také a taky ji mám moc ráda, tyhle tmavé barvy jsou teď moje :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. ta rtěnka od Kate vypadá krásně, už taky musím jednu zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak na rty vypadá hrozně dobře:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé zrovna jsem dopsala vánoční wishlist a na lak na rty jsem zapomněla :( Jinak tu matnou Kate Moss mám ve stejném odstínu! Je super :)

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  6. Aww, potřebuju tu matnou od Rimmelu, matné rty zbožňuju a ta barva je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. <3 02 broskev, ta se mi líbí nejvíce

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ta červená kate moss je dokonalá ..

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že máme hodně podobné oblíbence:))) Super :))

    OdpovědětVymazat
  10. nejvíc se mi líbí Yves Rocher - odstín Rose Somptueux :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu Kate jsem měla taky, ale je na mě moc ostrá, dávám přednost méně výrazným barvám.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem nadšená z toho laku na rty ♥ a Kate budu muset zkusit ;) díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  13. Díky za článek :) už vím po čem v drogerii půjdu - po Kate! Tu ještě nemám ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).